Semeņistaja Rumānijā tiek pie sava trešā WTA titula
foto: IMAGO/IPA Sport
Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja.
Citi sporta veidi

Semeņistaja Rumānijā tiek pie sava trešā WTA titula

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja sestdien svinēja uzvaru Bukarestes "WTA 125" sērijas turnīra dubultspēļu sacensībās.

Semeņistaja Rumānijā tiek pie sava trešā WTA titul...

Duetā ar francūzieti Karoli Monē Semeņistaja finālā ar 1-6, 6-2, 10:7 pieveica internacionālo duetu Aļona Boļšova-Zadoinova (Spānija)/Katažina Kava (Polija).

Par uzvaru Rumānijā Semeņistaja nopelnīja 125 pasaules dubultspēļu ranga punktus, kas viņai ļaus dubultspēļu rangā atrgriezties TOP150.

Šis Latvijas tenisa otrajai raketei bija trešais "WTA 125" līmeņa tituls karjerā. Šīs sezonas sākumā viņa janvārī Austrālijas galvaspilsētā Kanberā pārī ar slovēnieti Veroniku Erjavecu uzvarēja dubultspēļu turnīrā uz cietā seguma, finālā apspēlējot mājinieces Keilu Maklī un Astru Šarmu, bet februārī Indijas pilsētā Mumbajā arī uz cietā seguma pieveica austrālieti Stormu Hanteri.

Jau ziņots, ka Latvijas/Francijas duets pirmajā kārtā ar 6-3, 6-4 pārspēja rumānieti Ilinču Dalinu Amarieiju un Maru Gaji, bet pusfinālā ar 7-5, 4-6, 10:7 - krievieti Jekaterinu Makarovu un amerikānieti Mariju Mateašu.

Iepriekš ziņots, ka vienspēlē Semeņistaja, kura WTA rangā ieņem 125.vietu un turnīrā ir izsēta ar ceturto numuru, ar 6-3, 3-6, 1-6 zaudēja Boļšovai-Zadoinovai (WTA 574.), turnīru beidzot ar vienu pasaules ranga punktu.

Bukarestes "WTA 125" sērijas turnīrs norisinās māla seguma kortos.