Krištianu Ronaldu uztaisa "YouTube" kanālu un jau pēc pusotras stundas labo rekordu
foto: JOHN SPENCER/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
Krištianu Ronaldu.
Futbols

Krištianu Ronaldu uztaisa "YouTube" kanālu un jau pēc pusotras stundas labo rekordu

Sporta nodaļa

Jauns.lv

Futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu, kam ir visvairāk sekotāju sociālajos tīklos (vairāk nekā 917 miljoni sekotāju dažādās platformās) atklājis savu "YouTube" kanālu. Viņam bija vajadzīgas tikai 90 minūtes, lai sasniegtu vienu miljonu sekotāju un labotu esošo "YouTube" rekordu.

Krištianu Ronaldu uztaisa "YouTube" kanālu un jau ...

Kanāls ar nosaukumu "UR" tiks atklāts trešdien, un 39 gadus vecais spēlētājs, kurš šobrīd ir gan komandas "Al-Nassr" Saūda Arābijā, gan Portugāles izlases kapteinis, tajā apspriedīs gan futbolu, gan arī citas savas intereses, tostarp tādus tematus kā ģimene, labsajūta, uzturs, gatavošanās, atveseļošanās, izglītība un bizness.

“Tas ir bijis manā prātā jau ilgu laiku, bet beidzot mums ir iespēja to īstenot. Man vienmēr ir patikušas tik spēcīgas attiecības ar faniem sociālajos medijos, un mans "YouTube" kanāls man sniegs vēl lielāku platformu, lai to darītu, un viņi uzzinās vairāk par mani, manu ģimeni un manu viedokli par dažādām tēmām. Ar nepacietību gaidu arī sarunas ar viesiem, kas, bez šaubām, pārsteigs cilvēkus!” paudis Ronaldu.

Krištianu Ronaldu ģimene

Jāpiebilst, ka jau pirmajās 90 minūtēs Ronaldu kanālam piesekoja viens miljons cilvēku, kas ir jauns "YouTube" rekords. Šobrīd jau kanāla sekotāju skaits pārsniedz 16 miljonus abonentu. Šobrīd kanālā izvietoti 12 videoklipi.

Lai arī Ronaldu nav visvairāk sekotā persona "YouTube”, jo šis gods pienākas MrBeast ar 311 miljoniem abonentu, tiek uzskatīts, ka viens no pasaulēs slavenākajiem futbolistiem varētu viņu pārspēt.