foto: AP/Scanpix
Bransons savainojas, atgriežas un palīdz "Knicks" arī otrajā spēlē pārspēt "Pacers"
Džeilens Bransons turpina būt praktiski neapturams uzbrukumā.
Basketbols
2024. gada 9. maijs, 09:45

Bransons savainojas, atgriežas un palīdz "Knicks" arī otrajā spēlē pārspēt "Pacers"

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Ņujorkas "Knicks" trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Rietumu pusfinālā izcīnīja otro panākumu.

"Knicks" savā laukumā ar rezultātu 130:121 (36:36, 27:37, 36:18, 31:30) apspēlēja Indiānas "Pacers" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 2-0.

Starp uzvarētājiem rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Džeilens Bransons, kurš no saviem gūtajiem punktiem 24 iekrāja otrajā puslaikā. Vēl pa 28 punktiem guva Ogugua Anunobijs un Donte Divinčenco, bet ar 19 punktiem, 15 atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Džošs Hārts. Indiānas vienībā Tairīss Halibērtons iekrāja 34 punktus un deviņas rezultatīvas piespēles, kamēr 20 punktus pievienoja Obi Topins.

Mača pirmajā puslaikā kāju savainoja "Knicks" līderis Bransons, kurš bija spiests doties uz ģērbtuvēm. Vēlāk aizsargs atgriezās un palīdzēja Ņujorkas komandai tikt pie otrās uzvaras sērijā līdz četrām minūtēm.

Nākamās divas sērijas spēles tiks aizvadītas "Pacers" laukumā.

"Knicks" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar sērijā ar 4-2 uzvarēja Filadelfijas "76ers", bet Indiānas vienība ar 4-2 pārspēja Milvoki "Bucks" komandu.

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Denveras "Nuggets" ar 4-1 uzvarēja Maiami "Heat" un pirmo reizi vēsturē izcīnīja NBA čempiontitulu.