foto: AP/Scanpix
Traumu nomocītā "Cavaliers" vienojas par desmit dienu līgumu ar pieredzējušo Morisu
Moriss "Cavaliers" rindās debitēja jau pirmdien un 20 minūtēs guva 14 punktus un izcīnīja četras bumbas zem groziem.
Basketbols
2024. gada 19. marts, 12:48

Traumu nomocītā "Cavaliers" vienojas par desmit dienu līgumu ar pieredzējušo Morisu

Jauns.lv/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Klīvlendas "Cavaliers" pirmdien noslēdza līgumu uz desmit dienām ar pieredzējušo uzbrucēju Markusu Morisu vecāko.

34 gadus vecais uzbrucējs šo sezonu uzsāka Filadelfijas "76ers" komandā, kurā aizvadīja 37 mačus, līdz 8.februārī tikai aizmanīts uz Sanantonio "Spurs", kas ar spēlētāju vienojās par līguma izpirkšanu un 29.februārī Moriss kļuva par brīvo aģentu.

Iespējams, ka Moriss "Cavaliers" rindās paliks ilgāk par desmit dienām, jo vairāki vienības pamatsastāva spēlētāji guvuši traumas.

Komandai pašlaik nevar palīdzēt aizsargs Donavans Mičels (kreisā ceļgala savainojums), uzbrucēji Evans Moblijs (potīte), Makss Struss (ceļgals) un Dīns Veids (ceļgals).

Moriss "Cavaliers" rindās debitēja jau pirmdien un 20 minūtēs guva 14 punktus un izcīnīja četras bumbas zem groziem, palīdzot "Cavaliers" viesos ar 108:103 pārspēt Indiānas "Pacers" vienību.

Uzbrucējs NBA aizvadījis 13 sezonas, pārstāvot Hjūstonas "Rockets",  Fīniksas "Suns", Detroitas "Pistons", Bostonas "Celtics", Ņujorkas "Knicks", Losandželosas "Clippers" un "76ers", kopumā līgā nospēlējot 820 mačus. Viņa kontā 12,1 punkts un 4,5 izcīnītas atlēkušās bumbas vidēji mačā.

"Cavaliers" ar 43 uzvarām 68 mačos Austrumu konferencē ieņem trešo vietu.

Nākamo spēli Klīvlendas vienība aizvadīs trešdien, kad mājās uzņems Maiami "Heat" basketbolistus.