foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
Bendika un Rastorgujevs sev veiksmīgo pasaules čempionātu noslēdz ar sacensībām ar kopēju startu
Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs.
Citi sporta veidi
2024. gada 18. februāris, 08:40

Bendika un Rastorgujevs sev veiksmīgo pasaules čempionātu noslēdz ar sacensībām ar kopēju startu

Jauns.lv/LETA

Latvijas biatlonisti Baiba Bendika un Andrejs Rastorgujevs šodien Nove Mesto pasaules čempionātā, kas viņiem ir veiksmīgākais līdzšinējās karjerās, startēs sacensībās ar kopēju startu.

Sievietēm sacensības 12,5 kilometru distancē sāksies plkst.15.15, bet vīrieši 15 kilometru distancē dosies plkst.17.30. Meistarsacīkstes tiešraidē translē kanālā LTV 7.

Čehija abiem Latvijas vadošajiem biatlonistiem ir veiksmīga šajās pasaules meistarsacīkstēs - Rastorgujevs sprintā bija 12., iedzīšanā 19., bet individuālajā distancē izcīnīja ceturto vietu, kamēr Bendikai šajās disciplīnās bija piektā, 11. un 67.pozīcija. Pāru stafetē latvieši bija astotie.

Bendika sacensības ar kopēju startu pasaules čempionātos startējusi trīsreiz un pēdējā no tām sasniegts visaugstvērtīgākais rezultāts - devītā pozīcija 2021.gadā Pokļukā. Rastorgujevam labākais rezultāts bija pērn Oberhofā - piektā vieta.

Sezonas turpinājumā ir paredzēti vēl četri Pasaules kausa posmi, no kuriem nākamais norisināsies februāra un marta mijā Oslo.