foto: AP/Scanpix
Foudena "hat trick" nodrošina Mančestras "City" uzvaru pār "Brentford"
Fils Fodens.
Futbols
2024. gada 6. februāris, 09:50

Foudena "hat trick" nodrošina Mančestras "City" uzvaru pār "Brentford"

Jauns.lv/LETA

Ar savu otro "hat trick" sezonā pirmdien izcēlās Anglijas futbola premjerlīgas čempiones Mančestras "City" uzbrucējs Fils Foudens, palīdzot savai komandai viesos ar 3:1 (1:1) pārspēt "Brentford" komandu.

"City" pēc panākuma no līdervienības "Liverpool" atpaliek tikai divus punktus, turklāt ir aizvadījusi par vienu maču mazāk.

Pirmdienas vienīgajā premjerlīgas spēlē mājinieki "Brentford" spēja izvirzīties vadībā 21.minūtē, kad precīzi sita Nīls Mopajs. Tomēr turpinājumā ar trim gūtiem vārtiem izcēlās Foudens, esot precīzs pirmā puslaika kompensācijas laikā, kā arī 53. un 70. minūtē.

Foudens šosezon kopumā premjerlīgā izcēlies ar astoņiem gūtiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Kā zināms, aizvadītajā kārtā līdere "Liverpool" viesos cieta zaudējumu 1:3 pret citu titula pretendenti Londonas "Arsenal", saasinoties cīņai par trofeju.

Premjerlīgas kopvērtējumā "Liverpool" ar 51 punktu 23 mačos ir saglabā līderpozīciju, bet 49 punkti 22 spēlēs ir Mančestras "City" un 23 spēlēs "Arsenal". Ceturtie ar 46 punktiem ir Birmingemas "Aston Villa" futbolisti, bet piektajā pozīcijā esošā Totenhemas "Hotspur" iekrājusi 44 punktus.