foto: AP/Scanpix
Porziņģis pēc pirmā zaudējuma sezonā: "Mums tas bija vajadzīgs"
Kristaps Porziņģis divcīņā ar Rūdiju Gobēru.
Basketbols
2023. gada 7. novembris, 14:36

Porziņģis pēc pirmā zaudējuma sezonā: "Mums tas bija vajadzīgs"

Jauns.lv/LETA

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībai Bostonas "Celtics" neveiksme pret Minesotas "Timberwolves" bija nepieciešama, lai komanda turpinātu augt, pēc mača atzina Porziņģis.

Jau ziņots, ka pirmdien "Celtics" izbraukumā ar 109:114 (26:29, 29:23, 19:27, 27:22, 8:13) papildlaikā piekāpās Minesotas "Timberwolves" basketbolistiem. Porziņģis šajā mačā izcēlās ar 20 punktiem un piecām atlēkušajām bumbām.

Kā vēsta "The Athletic", Latvijas basketbolists pēc zaudējuma pauda teju atvieglojumu, ka komanda piedzīvojusi pirmo neveiksmi šosezon.

Kristaps Porziņģis paparaci acīs 2023. gadā

Latvijas basketbola spīdeklis Kristaps Porziņģis aizvadījis individuāli spožu sezonu ASV galvaspilsētas klubā Vašingtonas “Wizards” un viņa sniegumu ir pamanījuši arī ...

gallery icon
26

"Domāju, ka mums tas bija vajadzīgs," žurnālistiem norādīja Porziņģis. "Kad kļūsti labāks, vai nu uzvari, vai mācies no tā. Mums kaut kas jāiemācās no šī vakara mača."

"Šādi zaudējumi palīdz komandai augt un mums, iespējams, to vajadzēja visvairāk, jo līdz šim nebijām zaudējuši. Viņi spēlēja tiešām labi, uzslavas Minesotas komandai," piebilda Latvijas basketbolists.

Porziņģis savā debijas sezonā Bostonas vienībā sešos mačos vidēji izcēlies ar 19,5 punktiem, 6,8 atlēkušajām bumbām un 1,7 bloķētiem metieniem.

"Celtics", kas bija uzvarējusi piecās spēlēs pēc kārtas, ar bilanci 5-1 atrodas Austrumu konferences pirmajā pozīcijā un nākamo maču aizvadīs trešdien, kad izbraukumā stāsies pretī Filadelfijas "76ers" - komandai, kurai arī ir identiska bilance.