Šmits: pēc trešās ceturtdaļas treneris neko tādu neteica, vienkārši visi spēlētāji zināja, ka jācīnās
foto: AFP/Scanpix
"Sajūtas ir fantastiskas un komanda parādīja lielisku sniegumu. Cīnījāmies, katrs spēlētājs laukumā atdeva maksimumu, tāpēc arī uzvarējām," pēc panākuma teica Šmits.
Basketbols

Šmits: pēc trešās ceturtdaļas treneris neko tādu neteica, vienkārši visi spēlētāji zināja, ka jācīnās

Jauns.lv/LETA

Latvijas vīriešu basketbola izlase mačā pret Spāniju, kad trešajā ceturtdaļā bija iedzinējos ar -12, saglabāja cerību izcīnīt uzvaru, kas noslēdzošajās spēles minūtēs arī izdevās, sarunā ar žurnālistiem norādīja Latvijas izlases spēlētājs Rolands Šmits.

Šmits: pēc trešās ceturtdaļas treneris neko tādu n...

Trešajā ceturtdaļā Latvija zaudēja ar 18:26, bet noslēdzošajās desmit spēles minūtēs bija pārāka ar 27:11.

Latvijas izlases basketbolistu uzvara pār Spāniju.

Latvijas basketbolisti pieveic pasaules čempionus spāņus

Latvijas vīriešu basketbola izlase piektdien Džakartā Pasaules kausa finālturnīra otrā posma pirmajā spēlē uzvarēja pašreizējo čempioni Spāniju un turpinās cīņu ...

"Trešajā ceturtdaļā ticējām, ka varam uzvarēt un uz to arī gājām. Nepadevāmies nevienā mirklī un līdz spēles beigām. Pēc trešās ceturtdaļas treneris neko tādu neteica, vienkārši visi spēlētāji zināja, ka jācīnās un nevar padoties, ka tā ir mūsu iespēja un to nevar palaist garām," skaidroja Šmits.

Savukārt ceturtajā ceturtdaļā divi Latvijas uzbrukumi pēc kārtas noslēdzās ar precīziem Kristera Zorika tālmetieniem, kas ļāva izlīdzināt rezultātu (61:61). Šmits uzsvēra, ka tas bijis viens no izšķirošajiem brīžiem mačā.

"Trīspunktu metieni un cīņasspars, ar kādu visi devās laukumā. Kad sākām spēlēt aizsardzībā ar kontaktu un spēku, tad viss bija ļoti izcili," piebilda basketbolists.