"Dinamo" Maskavā zaudē sausajā. Sērijā pret SKA 1:2
Mārtiņš Karsums laukumā pavadīja 15 minūtes un 18 sekundes.

"Dinamo" Maskavā zaudē sausajā. Sērijā pret SKA 1:2

Jauns.lv

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) svētdien galvenā trenera Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Dinamo" komanda savā laukumā ar rezultātu 0:2 piekāpās Sanktpēterburgas SKA vienībai Rietumu konferences pusfināla sērijas trešajā mačā, liecina rīkotāju informācija.

"Dinamo" Maskavā zaudē sausajā. Sērijā pret SKA 1:...

Otrā perioda vidū rezultātu atklāja Antons Budrasovs, bet 70 sekundes pirms spēles pamatlaika beigām Iļja Kovaļčuks ieraidīja ripu tukšos vārtos un panāca 2:0.

"Dinamo" rindās uzbrucējs Kaspars Daugaviņš nospēlēja 14 minūtes un 56 sekundes, savukārt Mārtiņš Karsums laukumā pavadīja 15 minūtes un 18 sekundes.

Rietumu konferences pusfināla sērijā cīņā līdz vienas komandas četrām uzvarām "Dinamo" nonākusi iedzinējos ar 1:2. Nākamā spēle notiks pirmdien, 16.martā, Maskavā.

Jau ziņots, ka sērijas pirmajā spēlē "Dinamo" izbraukumā ar 2:3 papildlaikā zaudēja, bet otrajā mačā ar 4:1 viesos pārspēja SKA vienību.

Rietumu konferences ceturtdaļfinālā "Dinamo" ar 4:2 uzveica Jaroslavļas "Lokomotiv".

Daugaviņš izslēgšanas mačos deviņās spēles guvis vienus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles, bet Karsums deviņās spēlēs guvis trīs vārtus un izdarījis divas reuzltatīvas piespēles.

Regulāro čempionātu "Dinamo" ar 123 punktiem noslēdza 3.vietā Rietumu konferencē, bet SKA ar tikpat punktiem bija otrā.

Daugaviņš regulārajā čempionātā ar 37 rezultativitātes punktiem (22 gūti vārti un 15 rezultatīvas piespēles) bija " Dinamo" komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Karsums pamatturnīrā guva 11 vārtus un atdeva 14 rezultatīvas piespēles.

Rīgas "Dinamo" hokejisti otro reizi septiņus gadus ilgajā KHL pastāvēšanas vēsturē izslēgšanas spēlēs nav tikusi.

BNS/Foto: Vida Press/LETA