Hokejs
2023. gada 6. maijs, 15:01

"Hurricanes" sagrauj "Devils" un sērijā panāk jau 2:0

Jauns.lv/LETA

Karolīnas "Hurricanes" piektdien izcīnīja pārliecinošu uzvaru arī otrajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas spēlē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Hurricanes" savā laukumā ar rezultātu 6:1 (0:0, 4:0, 2:1) guva panākumu pār Ņūdžersijas "Devils" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 2-0.

Otrā perioda pirmajās četrās minūtēs divas reizes precīzs bija Jesperi Kotkaniemi, bet pēc tam pa reizei "Devils" vārtsargu pārspēja Džordans Stāls un Martins Nečass. Noslēdzošajā trešdaļā piektos un sestos "Hurricanes" vārtus guva Džordans Martinūks un Stefans Nēsens.

foto: AP/Scanpix
"Hurricanes" hokejisti atzīmē Džordana Martinūka gūtos vārtus.

Trešā perioda ievadā vienīgos "Devils" vārtus mačā guva Mailss Vuds, kurš raidīja ripu mājinieku vārtos trešā perioda ievadā.

Mājinieku vārtus sargāja Frederiks Andersens, kurš tika galā ar 28 metieniem, kamēr otrā laukuma galā Akira Šmids atvairīja 21 ripu, bet Viteks Vanēčeks - astoņas ripas.

"Hurricanes" pirmajā kārtā sērijā ar 4-2 pieveica Ņujorkas "Islanders", savukārt "Devils" ar 4-3 izrādījās pārāki derbijā pret Ņujorkas "Rangers".

Pagājušajā sezonā "Hurricanes" Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā ar 3-4 piekāpās "Rangers", bet "Devils" izslēgšanas spēlēm nekvalificējās.