foto: AP/Scanpix
Hokeja leģenda par Ovečkinu: tu atbalsti noziedznieku, kurš atbildīgs par bērnu bojāeju Ukrainā
Krievijas prezidents Vladimirs Putins, otrais pa kreisi, pozē kopā ar hokejistiem Aleksandru Ovečkinu, centriski pa labi, Nikolaju Kuļominu, pa labi un Danisu Zaripovu, pa kreisi, pieņemšanā, godinot hokeja valstsvienības uzvaru pasaules čempionātā hokejā, Kremlī Maskavā 2014. gada 27. maijā..
Sporta zvaigznes
2023. gada 28. aprīlis, 15:55

Hokeja leģenda par Ovečkinu: tu atbalsti noziedznieku, kurš atbildīgs par bērnu bojāeju Ukrainā

Jauns.lv

Krievijas hokeja zvaigzne Aleksandrs Ovečkins atgriezies dzimtenē pēc kārtējās Nacionaļās hokeja līgas (NHL) sezonas. Vašingtonas "Capitals" kapteini Krievijā sagaidīja kā īstu varoni, taču čehu hokeja leģendu Dominiku Hašeku tas nesajūsmināja.

Nākamos četrus mēnešus Ovečkins plāno pavadīt Krievijā. Šodien viņš dosies uz svinīgo pieņemšanu Maskavā, kurā būs goda viesis Maskavas "Dinamo" 100 gadu jubilejai veltītajā tikšanās reizē.

Krievijas hokeja zvaigznes atgriešanās bija aktuāla ziņa vietējos medijos. Vienā no ziņām bija fotogrāfija, kurā redzams Ovečkins pozējam kopā ar sievu un mazuli. Čehijas hokeja leģenda Hašeks nolēmis akcentu likt tieši uz šo fotogrāfiju.

"Viņa tautieši nogalināja simtiem ukraiņu bērnu un nolaupīja tūkstošiem tādu pašu kā mazulis attēlā. Krievija nogalināja tūkstošiem ukraiņu. Ovečkins pie tam vienmēr ir atbalstījis Vladimiru Putinu, noziedznieku, kurš ir atbildīgs par šiem noziegumiem," sacīja čehs.