foto: USA TODAY Sports/Scanpix
Girgensona "Sabres" pārspēj "Hurricanes"
Zemgus Girgensons.
Hokejs
2023. gada 8. aprīlis, 23:16

Girgensona "Sabres" pārspēj "Hurricanes"

Jauns.lv/LETA

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo "Sabres" sestdien tika pie uzvaras, kas ļauj turpināt cīņu par iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 4:3 (1:2, 2:1, 1:0) pārspēja Karolīnas "Hurricanes", pārtraucot pretinieku trīs panākumu sēriju.

Pēc spēlētām četrām minūtēm mājiniekus vadībā izvirzīja Keisijs Mitlsteds, taču viesu komandai izdevās atgūties pēc Seta Džārvisa un Jespera Fāsta precīzajiem metieniem, hokejistiem gūstot vārtus ar mazāk nekā 30 sekunžu starpību.

Otrā perioda ievadā neizšķirtu panāca Rasmuss Dālins, tomēr "Hurricans" atkal atguva vienu vārtu pārsvaru, šoreiz "Sabres" vārtsargu pārspējot Sebastjanam Aho. Mazāk nekā divas minūtes līdz trešdaļas beigām savus otro vārtus mačā guva Mitlsteds un rezultāts atkal kļuva neizšķirts.

Izšķirošās trešdaļas sākumā pēc nedaudz vairāk kā sešām spēlētām minūtēm viesu vārtos ripu raidīja Teidžs Tompsons.

Cerot izlīdzināt rezultātu, mača izskaņā "Hurricanes" spēlēja ar tukšiem vārtiem, taču mačs noslēdzās par labu "Sabres" vienībai.

Girgensons uzvarētāju rindās uz ledus bija 14 minūtes un 50 sekundes, no kurām divas minūtes un 22 sekundes spēlēja mazākumā. Viņš divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu, bloķēja divus metienus un noslēdza maču ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Mājinieku vārtus šajā mačā sargāja Devons Levi, kurš tika galā ar 31 metienu, kamēr otrā laukuma galā Anti Rānta atvairīja 26 ripas.

"Sabres" ar 85 punktiem 78 spēlēs Austrumu konferencē ieņem desmito vietu un piekto vietu Atlantijas okeāna divīzijā, turpinot cīņu par iekļūšanu "play-off", kamēr "Hurricanes" ar 109 punktiem 79 mačos atrodas otrajā vietā Austrumu konferencē un ir jau nodrošinājusi vietu Stenlija kausa izcīņā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās