Fitness
2023. gada 7. marts, 21:24

Jogas meistars Sandis Inzelbergs stāsta, kas mainījies, 37 gados pirmo reizi mūžā stājoties seksuālās attiecībās

Jauns.lv

Pikanto sarunu raidījuma "Dziļi ar Džili" otrajā sērijā režisors Dž.Dž. Džilindžers iztaujā Latvijas Sporta jogas čempionu Sandi Inzelbergu, kurš atklāj savu pieredzi, kā ir dzīvot celibātā. Vīrietis intervijā stāsta par dzīvi kāda bija, atturoties no seksuālās baudas, un jauno posmu, kad viņš jau gadu ir attiecībās, vēsta "TV3.lv".

Dž.Dž. Džilindžers: Tu beidzot saprati, ko sekss un mīlestība tev dod, tev nebija šī sajūta - aaa, cik gadi ir pagājuši, esmu palaidis jau tik daudz gadus, cik tas ir forši!

Sandis: Zini, es varu pateikt, ka tas bija interesanti. Un, protams, tā kā es nekad to nebiju darījis, tagad es to uzskatu par priekšrocību. Kā jau visās lietās, ja tu to esi ilgi darījis, tev tās emocijas kaut kā notrulinās ar laiku.

Tāpēc arī cilvēkiem sākas visādas gastronomiskās izvirtības, tāpēc, ka viņi… piemēram, ja tu visu laiku ēd ļoti vienkāršu pārtiku un esi atturīgs, izsalcis, tev vispieticīgākā pārtika liksies - kas par ekstāzi!

Savukārt, ja cilvēks katru dienu rij tortes, garšīgākos ēdienus, tad vairs neko nejūt. Un man tagad ir tā priekšrocība ar attiecībām. Es domāju, mans dievs, man tikai 38 gados tagad visa dzīve sākas un nav tā, ka citi saka: pusmūža krīze, cilvēks visu jau izprovējis, man vajag kaut ko ekstrēmu, lai sāktu kaut ko just. Man ir tieši otrādi.

Raidījuma "Dziļi ar Džili" vadītājs ir Latvijā pazīstamais teātra režisors un aktieris Dž. Dž. Džilindžers (īstajā vārdā Raimonds Rupeiks). Saņēmis "Spēlmaņu nakts" balvu kā Latvijas 2006. gada režisors.

Iepriekšējos raidījumos viesi dalījās pieredzē par dažādām tēmām, piemēram, kas ir BDSM un cik pelna porno aktrise.