foto: USA Today Sports
Gordons NBA maiņu pēdējā dienā nonāk "Clippers" komandā
Eriks Gordons (#10)
Basketbols
2023. gada 9. februāris, 22:42

Gordons NBA maiņu pēdējā dienā nonāk "Clippers" komandā

Jauns.lv/LETA

Eriks Gordons Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) maiņu pēdējā dienā triju komandu darījumā ir nonācis Losandželosas "Clippers" komandā, bet Džons Vols - Hjūstonas "Rockets", ziņo NBA.

"Clippers" ir ieguvusi aizsargu Gordonu, Memfisas "Grizzlies" - Lūku Kenardu, bet "Rockets" saņēmusi Volu, Deniju Grīnu, trīs otrās kārtas izvēles tiesības NBA draftā un tiesības uz Milvoki "Bucks" izvēli 2023. gadā.

Gordonu 2008.gadā "Clippers" draftēja ar kopējo septīto numuru, un viņš pirmās trīs sezonas nospēlēja Losandželosā. Šosezon viņa kontā Hjūstonas vienībā vidēji spēlē ir 13,1 punkts, 2,9 rezultatīvas piespēles un 2,1 atlēkusī bumba.

Vols atgriežas Hjūstonā, kur aizvadīja 40 spēles 2020.21.gada sezonā. Tiek ziņots, ka "Rockets" plāno atteikties no Vola. šosezon Vols "Clippers" rindās vidēji spēlē ir guvis 11,4 punktus, kā arī sakrājis 5,2 rezultatīvas piespēles un 2,7 atlēkušās bumbas.

"Grizzlies" savam sastāvam pievieno Kenardu, kurš šosezon 35 spēlēs vidēji guvis 7,8 punktus un izcīnīja 2,4 atlēkušās bumbas.

No Sanantonio "Spurs" uz Toronto "Raptors" ceļos vācu centra spēlētājs Jakobs Pelts, kurš šosezon vidēji mačā guvis 12,1 punktu, izcīnījis deviņas atlēkušās bumbas un 3,1 reiz rezultatīvi piespēlējis.

Fīniksas "Suns" no Oklahomasitijas "Thunder" saņēmusi Deriasu Bazliju, kurš šosezon vidēji spēlē guvis 5,4 punktus, bet pretējā virzienā dosies horvātu centra spēlētājs Dario Šaričs, kurš šosezon vidēji spēlē guvis 5,8 punktus.