Norvēģija ar vienu vārtu pārsvaru uzvar Slovākijas hokejistus
Norvēģijai šī ir pirmā uzvara šajā čempionātā četros mačos.
2015. gada 7. maijs, 00:06

Norvēģija ar vienu vārtu pārsvaru uzvar Slovākijas hokejistus

Jauns.lv

Norvēģijas hokeja izlase trešdien Ostravā (Čehijā) pasaules čempionātā (PČ) ar rezultātu 3:2 uzveica Slovākijas valstsvienību, liecina rīkotāju informācija.

Mača pirmajā pusē Norvēģija nonāca iedzinējos ar 0:2, kad slovākiem pa reizei vārtus guva Tomašs Surovijs un Mareks Daloga.

Otrā perioda vidū norvēģija atspēlēja vienus vārtus, kad precīzs bija Matiass Norstebo, bet neizšķirtu trešdaļas beigās panāca Mats Roselli Olsens.

Uzvaras vārtus Norvēģijas izlasei trešā perioda sākumā skaitliskajā vairākumā guva Norstebo, kuram tie bija otrie šajā mačā.

B grupā līdere ar deviņiem punktiem trīs mačos ir ASV, deviņi punkti četros mačos ir Krievijai, pa septiņiem punktiem ir Slovākijai un Baltkrievijai, seši punkti ir Somijai, trīs punkti ir Norvēģijai, viens ir Dānijai, bet bez punktiem ir Slovēnija.

PČ elites divīzijā piedalās 16 komandas, kas sadalītas divās grupās. Katras grupas četras labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, bet vājākā izlase pametīs PČ elites divīziju un nākamgad spēlēs vienu līmeni zemākā turnīrā.

BNS/Foto: Reuters