foto: Publicitātes foto
Pēdējais brīdis reģistrēties Krastu mačam
Viens no "VEF Rīga" līderiem Kristers Zoriks (ar bumbu).
Basketbols
2022. gada 26. jūlijs, 10:21

Pēdējais brīdis reģistrēties Krastu mačam

Jauns.lv

Līdz trešdienas, 27. jūlija, plkst. 12.00 vēl iespējams reģistrēt savu komandu 13. Krastu mačam, kas notiks 20. un 21. augustā. Dalībnieki savas komandas var reģistrēt oficiālajā mājaslapā www.krastspretkrastu.lv. Kuras komandas piedalīsies pasaulē garākaja basketbola spēlē, noskaidrosies izlozē 1. augustā, portālu Jauns.lv informēja rīkotāji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Krastu mačs ir diennakts basketbola spēle, kurā sacenšas Daugavas labā un kreisā krasta komandas. Kopā ar profesionāliem basketbolistiem, aktieriem un aktrisēm, mūziķiem, uzņēmējiem un politiķiem laukumā var doties ikviens. Viss, kas jādara, krastspretkrastu.lv mājaslapā jāaizpilda anketa sadaļā “reģistrācija” un jātur īkšķi, lai 1. augustā nonāktu starp laimīgajiem, kuri varēs doties laukumā. Svarīgi – spēlētājs drīkst būt reģistrēts tikai vienā komandā!

“Es pilnīgi noteikti jau tagad zinu vienu komandu, kura spēlēs Krastu mačā – “VEF Rīga” tā būs pirmā sezonas spēle. Laukumā beidzot varēsim redzēt tos, kuri šajā vasarā likuši parakstu uz jaunajiem līgumiem. 24 stundu formāts nozīmē, ka tajā pašā laukumā, kur atklāšanas spēlē cīnīsies “VEF Rīga”, izies vēl gandrīz 50 komandas, tāpēc aicinu visus, kuri vēl nav izlēmuši, izmantot šo iespēju un pieteikties”, uzsver Krastu mača organizators “VEF Rīga” direktors Gatis Jahovičs. Kā ierasts, atklāšanas spēle būs arī Latvijas čempionu “VEF Rīga” pirmā atrādīšanās skatītājiem, gatavojoties jaunajai sezonai.

Šogad Krastu mačs atgriežas spēlētāju un skatītāju iemīļotajā norises vietā – pie Kongresu nama un startē ar devīzi – šis ir gads, kad vairāk par uzvaru gribas izcinīt mieru. Un ne jau katram savu, bet visiem vienu. Tapēc 20.- 21. augustā tiekamies Krastu mačā un uzspēlējam basketbolu vienā mierā!

Pēc 12 Krastu mača sezonām šobrīd rezultāts ir 7 pret 5 par labu Daugavas labajam krastam.