foto: ddp/Sven Simon / Vida Press
Pēc sacensībām Pasaules kausā igauņu biatloniste saņem nāves draudus
Tūli Tominga.
Citi sporta veidi
2022. gada 26. janvāris, 14:56

Pēc sacensībām Pasaules kausā igauņu biatloniste saņem nāves draudus

Jauns.lv

Pēc neveiksmīgām sacensībām Pasaules kausa posmā Itālijā igaunijas biatloniste Tūli Tominga saņēmusi ziņas, kurās viņai tiek izteikti nāves draudi, vēsta "Postimees".

Persona ar segvārdu "Аlekseyjovanovic" sportistes soctīklu kontā ierakstījis komentārus, kuros draud nogalināt viņu un viņas ģimeni, jo sportiste stafetes sacensībās savai komandai nopelnīja pat divus soda apļus, liedzot igaunietēm pacīnīties par augstām vietām.

Lai gan, iespējams, runa ir tikai par tukšiem vārdiem, biatlonistei tas kļuvis par nepatīkamu pārsteigumu. "Slepkavības draudi. Pēc sacensībām "Instagram" atradu šos komenārus. Šķiet, ka šis cilvēks uzlicis visu naudu uz mūsu komandu un zaudējis. Cita izskaidrojuma šiem komentāriem es neatrodu," pavēstīja Tūli.

Ja individuālajās sacensībās biatlonistei klājās grūti, – viņa kļūdījās priekšpēdējā šaušanā, bet pēdējā divreiz – tad stafetes sacīkstēs viņa startēja normāli, tāpēc, jo liels pārsteigums bija par neveiksmīgo šaušanu.

"Man tas bija naža dūriens sirdī, es pievīlu visu komandu," teica Tominga. "Pēc finiša es ģērbtuvēs raudāju. Kādā brīdī pie manis pienāca Krievijas komandas pārstāvis, izvilka salveti un noslaucīja man asaras. Pateicos viņam, man izdevās savākties un aiziet pie žurnālistiem."

Nākamās Tomingas sacensības būs Pekinā olimpiskajās spēlēs.