Basketbols
2021. gada 23. oktobris, 09:16

Bertānam 17 punkti un svarīgs tālmetiens papildlaika uzvarā pār "Pacers"

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns ar 17 gūtajiem punktiem piektdien palīdzēja Vašingtonas "Wizards" izcīnīt otro uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vašingtonas vienība mājas spēlē ar rezultātu 135:134 (32:36, 41:37, 33:23, 17:27, 12:11) papildlaikā pārspēja Indianas "Pacers".

foto: AP/Scanpix
Bertāns izcēlās ar 17 gūtajiem punktiem, svarīgāko trīs punktu metienu gūstot 34,4 sekundes pirms papildlaika beigām un izvirzot "Wizards" vadībā.

Bertāns izcēlās ar 17 gūtajiem punktiem, svarīgāko trīs punktu metienu gūstot 34,4 sekundes pirms papildlaika beigām un izvirzot "Wizards" vadībā. Latvijas spēlētājs laukumā bija 23 minūtes, kuru laikā realizēja vienu divu punktu metienu, četrus tālmetienus un trīs soda metienus. Viņš arī savāca divas atlēkušās bumbas, vienu reizi atdeva rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu pretinieku piespēli, nopelnīja vienu personīgo piezīmi, kā arī sakrāja +/- koeficientu +11.

"Wizards" vienībā rezultatīvākais bija Spensers Dinvidijs, kurš guva 34 punktus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles. Kails Kuzma pievienoja "double-double", gūstot 26 punktus un izcīnot 11 atlēkušās bumbas.

Indianas komandā ar iespaidīgu "double-double" izcēlās Mailss Tērners, gūstot 40 punktus un izcīnot desmit atlēkušās bumbas. Savukārt Domants Sabonis un Malkolms Brogdons abi pievienoja pa 28 punktiem.

Nākamo spēli Bertāna pārstāvētā vienība aizvadīs pirmdien, viesos tiekoties ar Bruklinas "Nets".

Šosezon NBA regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs 82 spēles.