Futbols
2021. gada 14. oktobris, 15:51

Minhenes "Bayern" aizsargam Ernandesam Spānijā draud pusgada cietumsods

Jauns.lv / LETA

Vācijas futbola granda Minhenes "Bayern" aizsargam Lukasam Ernandesam nākamnedēļ jāierodas tiesā Madridē un, iespējams, jāizcieš sešu mēnešu cietumsods, ceturtdien informēja tiesā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Francijas futbolistam otrdien jāinformē tiesa Madridē, kur viņš izcietīs trešdien piespriesto cietumsodu apsūdzībās par rīkojuma, kas nosaka aizliegumu tuvoties, pārkāpšanu 2017.gadā, kad viņš spēlēja Madrides "Atletico".

25 gadus vecajam aizsargam no otrdienas desmit dienu laikā būs jāsāk cietumsoda izciešana.

foto: Ekrānuzņēmums
Lukass Ernandess ar sievu Amēliju.

Rīkojums par aizliegumu tuvoties uz sešiem mēnešiem gan Ernandesam, gan viņa toreizējai draudzenei tika noteikts 2017.gadā pēc vardarbīga pāra strīda.

Tomēr pāris salīga mieru un noteiktā aizlieguma laikā apprecējās ārzemēs, un atgriezās Spānijā.

Spānijas likumi neparedz aizlieguma tuvoties atcelšanu arī tad, ja puses ir izlīgušas, tādā veidā cenšoties izvairīties no situācijām, kad viena puse piespiež otru uz izlīgumu.

2019.gadā tiesa atzina Ernandesu par vainīgu aizlieguma tuvoties pārkāpumā. Tolaik tiesa noraidīja viņa lūgumu piespriest sešu mēnešu nosacītu cietumsodu.

Ernandesa sieva ir izvairījusies no soda par aizlieguma tuvoties pārkāpumu, jo nav saņēmusi oriģinālo spriedumu par aizliegumu.

Spēlētājs ir pārsūdzējis spriedumu augstākas instances tiesā, tomēr pagaidām nav skaidrs, kad lietu izskatīs un vai tas ļaus viņam vismaz pagaidām izvairīties no cietumsoda.

Futbolists ir noliedzis savu vainu apsūdzībās, bet "Bayern" publiski nav komentējusi situāciju.

Pagājušajā nedēļas nogalē Ernandess bija rezervists, kad Francijas izlase uzvarēja UEFA Nāciju līgā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās