foto: Paula Čurkste/LETA
Eduards Tralmaks piedalīsies Bostonas "Bruins" jauno spēlētāju treniņnometnē
Latvijas hokeja izlases kandidāti Eduards Tralmaks.
Hokejs
2021. gada 16. septembris, 12:11

Eduards Tralmaks piedalīsies Bostonas "Bruins" jauno spēlētāju treniņnometnē

Jauns.lv / LETA

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks piedalīsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bostonas "Bruins" jauno spēlētāju treniņnometnē un pārbaudes spēlēs, trešdien ziņots kluba tīmekļa vietnē.

"Bruins" trešdien paziņotajā komandas sastāvā jauno spēlētāju treniņnometnei, kas norisināsies no 15. līdz 19. septembrim, iekļauts arī Tralmaks.

"Bruins" debitanti pārbaudes spēlēs sacentīsies ar Zemgus Girgensona pārstāvētās Bufalo "Sabres" un Ņūdžersijas "Devils" jaunajiem spēlētājiem. Katra komanda pasākuma laikā aizvadīs divas spēles.

"Lāču" rindās iesaukti divi vārtsargi, astoņi aizsargi un 13 uzbrucēji.

Bufalo "Lecom HarborCenter" telpās 18. septembrī "Bruins" tiksies ar "Sabres", bet dienu vēlāk - ar "Devils".

24 gadus vecais hokejists augustā bija Latvijas izlases kandidātu sarakstā pirms olimpiskā kvalifikācijas turnīra Rīgā, taču sastāvā neiekļuva.

Četras sezonas Tralmaks pārstāvēja Meinas Universitātes komandu "Black Bears", kas spēlē Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA), bet martā vienojās par līgumu ar "Bruins" fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL) Providensas "Bruins".

Tralmaks kopš 2013. gada spēlē Ziemeļamerikā un pirms studijām universitātē sezonu pavadīja Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL).

Tralmaks ir pārstāvējis Latvijas jaunatnes izlases pasaules čempionātos, bet 2018. gadā viņš debitēja pieaugušo valstsvienībā, piedaloties pārbaudes mačos.

Providensas "Bruins" komandas rindās Tralmaks aizvadītajā sezonā astoņās spēlēs sakrāja četrus (2+2) rezultativitātes punktus, divas soda minūtes un +/- rādītāju +1.