foto: CHINE NOUVELLE/SIPA
Marcinkēviča uzvar ITF dubultspēļu turnīrā, bet Podžus iekļūst finālā
Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča.
Citi sporta veidi
2021. gada 23. jūlijs, 19:51

Marcinkēviča uzvar ITF dubultspēļu turnīrā, bet Podžus iekļūst finālā

Jauns.lv / LETA

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča piektdien svinēja uzvaru Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-25 sērijas turnīrā Francijā, bet Mārtiņš Podžus Austrijā Kotingbrunnas M-25 turnīrā sasniedza dubultspēļu sacensību finālu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dubultspēlē Marcinkēviča un amerikāniete Kjāra Skolla, kuras bija izsētas ar pirmo numuru, finālā ar 3-6, 6-2, 10:7 pārspēja citu starptautisko duetu Marija Lurdesa Karle (Argentīna)/Ilena Inalbona (Šveice), kuras bija izsētas ar otro numuru.

Uzvara finālā Marcinkēvičai dod 65 WTA dubultspēļu ranga punktus.

No pirmās kārtas sacensībām Latvijas/ASV pāris bija brīvs, otrajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā ar 4-6, 7-6 (7:2), 10:8 tika pieveikta amerikāniete Elīzija Boltone un šveiciete Lulu Suna, bet pusfinālā ar 6-3, 6-4 tika pieveikta austrāliete Olīvija Gadecki un somiete Anastasija Kuļikova, kurām bija trešais numurs.

Jau ziņots, ka vienspēlē Latvijas trešā rakete Marcinkēviča (WTA 290.), būdama izlikta ar piekto numuru, ar 6-7 (6:8), 6-4, 2-6 zaudēja mājiniecei Emelīnei Dartronai (WTA 710.).

Par otrās kārtas sasniegšanu Marcinkēviča nopelnīja septiņus WTA ranga punktus.

Tikmēr Podžus, kurš dubultspēlē kopā ar grieķa Stefana Cicipa jaunāko brāli Petru arī ir izlikts ar pirmo numuru, piektdien iekļuva finālā pēc 3-6, 6-3, 10:8 panākuma pār Slovākijas duetu Karols Miloss/Lukāšs Pokornijs.

Tas Podžum ļāvis tikt pie 12 ATP dubultspēļu ranga punktiem.

Pirmajās divās kārtās Latvijas un Grieķijas duets apspēlēja divus neizsētos austriešu duetus.

Jau ziņots, ka vienspēlē Podžus (ATP 458.) Austrijā bija izsēts ar ceturto numuru, bet otrās kārtas mačā ar 6-3, 1-6, 4-6 zaudēja rumānim Bogdanam Apostolam (ATP 843.).

Otrās kārtas sasniegšana Podžum deva vienu ATP ranga punktu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās