Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pēc zaudējuma satrakojušies angļu fani uz ielas aplaupa populāro F-1 pilotu Lando Norisu
foto: Vida Press
F-1 braucēju un videospēļu straumēšanas vietnes "Twitch" zvaigzni aplaupījuši divi uzbrucēji.
Sporta zvaigznes

Pēc zaudējuma satrakojušies angļu fani uz ielas aplaupa populāro F-1 pilotu Lando Norisu

Jauns.lv

Britu mediji, tostarp "Daily Mail" un "The Guardian", ziņo, ka pazīstamais F1 pilots un videospēļu straumēšanas platformā "Twitch" jauniešu iecienīts satura veidotājs Lando Noriss tika aplaupīts, kad pēc Eiropas čempionāta futbolā finālspēles devās projām no Vemblija stadiona uz savu auto.

Pēc zaudējuma satrakojušies angļu fani uz ielas ap...

Avoti ziņo, ka 21 gadu vecajam sacīkšu braucējam un interneta personībai futbola fanu izraisīto nekārtību aizsegā nolaupīts 40 000 mārciņu (46 794 eiro) ražotāja "Richard Mille" rokaspulkstenis.

Medijs "The Sun" ziņo, ka laupīšana notikusi brīdī, kad Norriss devies uz savu 165 000 mārciņu (193 000 eiro) vērto “McLaren” superauto, lai pamestu stadionu.

Anglijas un Itālijas futbola izlašu spēlē svētdien Eiropas čempionāta finālā Londonā pēcspēles sitienos Itālija uzvarēja Angliju. Itālija pārspēja Angliju ar 1:1 (1:0, 0:1, 11 m - 3:2). Vārtus Anglijai guva Lūks Šovs, Itālijai - Leonardo Bonuči.

Itālijas izlase Eiropas čempionāta finālā Londonā uzvar Anglijas futbolistus

Anglijas un Itālijas futbola izlašu spēlē svētdien Eiropas čempionāta finālā Londonā pēcspēles sitienos Itālija uzvarēja Angliju. Itālija pārspēja Angliju ar ...

"The Sun" avots apgalvo, ka viens uzbrucējs Norisu satvēris, kamēr otrs aši norāvis no rokas pulksteni. Tas viss noticis vien pāris sekunžu laikā un jaunais F-1 pilots bijis satriekts. Avots arī norāda, ka tovakar bijušas problēmas ar apsardzi stadiona teritorijā.

Pēc incidenta F-1 "McLaren" komandas pārstāvis sacīja, ka 21 gadu vecais sportists esot "satricināts" un, ka "tas esot saprotams".

Pēc finālspēles, kuru Anglija zaudēja Itālijai, Noriss "Instagram" saviem 3,4 miljoniem sekotāju publicēja fotogrāfiju no stadiona ar tekstu: "Nedaudz skumji, bet (sirds emotikona) tevi, Anglija."

Ziņa par F1 pilota aplaupīšanu ir tikai viena no neskaitāmām, kuras apraksta nestabilo situāciju, kāda Londonā valdījusi pēc futbola finālspēles.

Cita starpā bijuši daudzi vardarbīgi incidenti un fani bez biļetēm centušies šturmēt spēles norises vietu, izlaužoties cauri apsardzei.