foto: REUTERS/SCANPIX
Argentīnas pussargs de Pauls pēc uzvaras "Copa America" pievienojas Madrides "Atletico"
Rodrigo de Pauls
Futbols
2021. gada 12. jūlijs, 23:46

Argentīnas pussargs de Pauls pēc uzvaras "Copa America" pievienojas Madrides "Atletico"

Jauns.lv / LETA

Rodrigo de Pauls, kurš nedēļas nogalē Argentīnai palīdzēja uzvarēt "Copa America", ir parakstījis piecu gadu līgumu ar Madrides "Atletico", pirmdien paziņoja Spānijas čempione.

"Madrides "Atletico" ir panācis vienošanos ar Itālijas klubu "Udinese "par de Paula pāreju uz Madrides klubu un līgumu līdz 2026.gada jūnijam," teikts "La Liga" uzvarētāju paziņojumā.

"Atletico" nenosauc transfēra maksu, bet pēc Spānijas preses izdevumu ziņām, tā ir aptuveni 35 miljoni eiro.

Tā 27 gadus vecajam pussargam būs otrā ierašanās Spānijā. Viņš pēc ierašanās no Buenosairesas "Racing" "Valencia" vienībā spēlēja laikā no 2014. līdz 2016.gadam.

"Valencia" arī gūs labumu no pārejas - klauzula līgumā par "Udinese" īstenotu de Paula pārdošanu garantē Valensijas klubam procentus no pārdošanas.

"Mūsu klubā ierodas spēcīgs pussargs, kurš labprāt piedalās uzbrukumā un spēj gan gūt vārtus, gan sagādāt vārtu gūšanas iespējas saviem komandas biedriem," teikts "Atletico" paziņojumā.

"Esmu ļoti priecīgs, ka dodos pie "La Liga" čempioniem, un zinu, kāda atbildība tā ir. Tas ir lielisks solis manā futbolista karjerā," paziņojumā saka de Pauls.

Pagājušajā nedēļā "Atletico" pievienojās Brazīlijā dzimušais Portugāles izlases malējais aizsargs Markoss Paulu, kamēr treneris Djego Simeone ir pagarinājis līgumu ar klubu līdz 2024.gadam.