foto: Twitter @ErlingHaaland
Eiropas labākais jaunais futbolists atstājis 30 tūkstošus dzeramnaudā. Vai tiešām?
Sporta zvaigznes
2021. gada 26. jūnijs, 16:59

Eiropas labākais jaunais futbolists atstājis 30 tūkstošus dzeramnaudā. Vai tiešām?

Jauns.lv

Dortmundes "Borussia" norvēģu uzbrucējs Ērlings Brauts Holanns, kurš pērn piedzīvoja strauju karjeras augšupeju un tika atzīts par labāko Eiropas jauno spēlētāju, sava atvaļinājuma laikā Grieķijā kļuvis par upuri viltus ziņām.

Kā mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta sporta žurnālists Stefans Bienkovskis, atsaucoties uz Grieķijas laikrakstu "Sportime", futbola zvaigzne, atpūšoties Mikonas salā, brangi pašķiedies ar naudu. Restorānā vien sešu stundu laikā viņš iztērējis 500 000 eiro, tostarp 30 000 atstājis dzeramnaudā restorāna personālam.

Tiesa, šī vēsts nepamanīta nepalika pašam sportistam, kurš "Twitter" viesa skaidrību: "Es domāju, ka viņi aizmirsa pamatēdienus. Viltus ziņas".

Holanns sociālajos tīklos dalās arī ar fotogrāfijām no atpūtas.

Pērn Holanns tika atzīts par 2020. gada Eiropas labāko spēlētāju un saņēma tā saukto "Zelta puisēna" balvu.

Uz šo balvu var kandidēt futbolisti, kuri nav sasnieguši 21 gada vecumu un ikdienā spēlē kādā no Eiropas vadošajām līgām.

Talantīgais Ērlings Brauts Holanns

gallery icon

20 gadus vecais norvēģis cīņā par balvu pārspēja "Barcelona" talantu Ansumani Fati un Minhenes "Bayern" futbolistu Alfonso Deivisu. Tāpat viņam konkurenci sastādīja komandas biedrs Džeidons Sančo un Mančestras "United" uzbrucējs Meisons Grīnvuds.