Basketbols
2021. gada 18. jūnijs, 09:25

"Bucks" savā laukumā uzvar "Nets" un panāk izšķirošo spēli sērijā

Jauns.lv / LETA

Milvoki "Bucks" ceturtdien panāca izšķirošo spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Austrumu konferences pusfinālā.

"Bucks" savā laukumā ar rezultātu 104:89 (26:19, 33:29, 19:19, 26:22) pārspēja Bruklinas "Nets" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 3-3.

Sērijas izšķirošā spēle notiks sestdien Bruklinā. Šajā sērijā uzvarējuši tikai mājinieki.

foto: EPA/Scanpix
Jannis Adetokunbo (pa kreisi) mājnieku rindās atzīmējās ar 30 punktiem.

"Bucks" rindās savu karjeras rezultatīvāko "play-off" spēli aizvadīja Kriss Midltons, kurš guva 38 punktus, Jannis Adetokunbo pievienoja 30 punktus, bet Džrū Holidejs guva 21 punktu. Viņiem ahttiecīgi bija pa desmit, 17 un astoņām atlēkušajām bumbām.

Mājinieki šajā mačā ne reizi nebija iedzinējos. "Bucks" realizēja vien septiņus no 33 tālmetieniem, taču bija krietni pārāki ātrajās pārejās gūtajos punktos (26:4).

"Nets" komandā Kevins Durents guva 32 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, bet Džeimss Hārdens joprojām bija tālu no savas labākās formas un samierinājās ar 16 punktiem. Savainojuma dēļ viesiem nevarēja palīdzēt Kairijs Ērvings.

Otrā Austrumu konferences pusfinālā Atlantas "Hawks" ir vadībā ar 3-2 pret Filadelfijas "76ers". Rietumos finālu jau sasniegusi Fīniksas "Suns", bet otrā pusfinālā Losandželosas "Clippers" ar 3-2 ir priekšā Jūtas "Jazz".

NBA pamatturnīrā komandas šosezon aizvadīja 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.