foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Latvijas basketbola leģenda Uļjana Semjonova nonākusi reanimācijā
Pasaules basketbola Slavas zālē uzņemtā Uļjana Semjonova ir autore šā brīža Nacjonālās basketbola asociācijas (NBA) sauklim "I love this game" ("Es mīlu šo spēli").
Sporta zvaigznes
2021. gada 8. jūnijs, 13:37

Latvijas basketbola leģenda Uļjana Semjonova nonākusi reanimācijā

Jauns.lv

Visu laiku izcilākā Latvijas basketboliste Uļjana Semjonova pēc gūtās traumas smagā stāvoklī nonākusi slimnīcā, bet viņas dzīvībai briesmas nedraud, vēsta izdevums “Privātā dzīve”.

Divkārtējā olimpiskā čempione, trīskārtējā pasaules čempione un desmitkārtējā Eiropas čempione maija beigās ilgstoši neatbildēja uz telefona zvaniem, tāpēc “Privātā dzīve” sazinājās ar izcilās sportistes vadīto Latvijas Olimpiešu sociālo fondu, kur apstiprināja, ka ar savulaik izcilo basketbolisti notikusi nelaime, viņa esot ievietot traumu slimnīcā un atrodas reanimācijā.

Leģendārā basketboliste Uļjana Semjonova fotogrāfijās

Leģendārā basketboliste Uļjana Semjonova fotogrāfijās.

gallery icon

Arī Latvijas Basketbola savienībā (LBS) apstiprināja, ka Uļjana Semjonova šobrīd atrodas slimnīcā: “Uļjana ir guvusi traumu, un ārsti šobrīd meklē labāko risinājumu, lai to saārstētu. Viņi dara savu darbu. Vairāk par notikušā apstākļiem man nav tiesību stāstīt,” atklāja LBS prezidents Raimonds Vējonis, piebilstot, ka Basketbola savienība ir gatavi palīdzēt, un turēs īkšķus, lai Uļjana iespējami ātri tiek uz kājām.

Uļjana Semjonova šī gada 9. martā nosvinēja savu 69 dzimšanas dienu, izcilā basketboliste Rīgas TTT rindās 15 reizes triumfējusi PSRS čempionātā un 11 reizes izcīnījusi Eiropas čempionvienību kausu.