Hokejs
2021. gada 22. maijs, 14:23

"Optibet" dāvina Latvijas izlases laimīgajam fanam Ingaram Raiskumam braucienu uz nākamo hokeja pasaules čempionātu

Karlīna Timofejeva

Vakar Latvijas hokeja izlase, uzsākot dalību pasaules čempionātā savās mājās, izcīnīja vēsturisku uzvaru pār Kanādu!

Pirmajā mačā Kanādas valstsvienība tika atstāta “sausā”, Latvijai izcīnot uzvaru nar rezultātu 2:0. Hokeja fani un atbalstītāji vienmēr ir bijuši kā sestais laukuma spēlētājs - Latvijas izlases spēka un enerģijas lādiņš.

Pirms vakar notikušā Latvijas izlases mača pret Kanādu tiešraidē varēja vērot arī LTV7 "Hokeja studiju", kurā valdīja atmosfēra, kas sagatavoja skatītājus gaidāmajai spēlei. Viena no rubrikām "Hokeja studijas" ietvaros bija dalīšanās ar vairāku Latvijas izlases fanu bildēm no iepriekšējiem pasaules čempionātiem, turklāt viens līdzjutējs tika parādīts tiešraidē

Viņam mugurā bija izlases fanu krekls un galvā cepure ar “Optibet” logo. Mēs no sirds ticam, ka tieši šis kungs, kurš, kā vēlāk noskaidrojās, ir Ingars Raiskums, bija īstais veiksmes talismans, kas palīdzēja mūsu hokejistiem izcīnīt vēsturisko uzvaru pār Kanādas izlasi!

Tieši nejaušībā bieži vien slēpjas vislielākais spēks! Ticam, ka Ingars nesīs veiksmi Latvijas izlasei arī turpmāk, tāpēc “Optibet” nolēmuši dāvināt laimīgajam līdzjutējam iespēju apmeklēt klātienē nākamo - 2022. gada hokeja pasaules čempionātu Helsinkos.