foto: LETA
Vismane nepārvar Monastiras W-15 vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālu, bet iekļūst dubultspēļu finālā
Daniela Vismane
Citi sporta veidi
2021. gada 23. aprīlis, 22:17

Vismane nepārvar Monastiras W-15 vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālu, bet iekļūst dubultspēļu finālā

Jauns.lv / LETA

Latvijas tenisiste Daniela Vismane piektdien Tunisijā piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Monastiras W-15 sērijas vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālā, taču vēlāk dubultspēlē iekļuva finālā.

Vismane (WTA 501.) ceturtdaļfinālā ar 2-6, 5-7 zaudēja Klārai Amarisai Totai no Ungārijas, kuras neatrodas WTA rangā.

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Vismane nopelnīja divus WTA vienspēļu ranga punktus.

Iepriekš viņa otrajā kārtā ar 6-2, 6-2 uzvarēja čehieti Denīzu Hindovu (WTA 981.), kura iepriekš pārvarēja kvalifikāciju, bet pirmajā duelī ar 6-4, 6-1 pārspēja Baltkrievijas pārstāvi Janu Kolodinsku (WTA 1006.).

Piektdien dubultspēļu pusfinālā Vismane pārī ar Spānijas tenisisti Rebeku Masarovu, kurām piešķirts trešais numurs, ar 6-3, 6-3 uzvarēja jaunzēlandieti Peidžu Hourigenu un japānieti Ēriku Semu, kuras bija izliktas ar pirmo numuru.

Par fināla sasniegšanu Vismane ar pārinieci katra nopelnīja sešus WTA dubultspēļu ranga punktus.

Finālā viņām sestdien būs jāspēkojas ar rumānietēm Patrīciju Karolu Bejenaru un Džordžianu Ilonu Goiroju, kuras sacensībās izliktas ar ceturto numuru.

Ceturtdaļfinālā Latvijas/Spānijas duets ar 6-2, 6-3 pieveica Olīviju Gramu no Dānijas un Eimiju Žu no ASV, par ko nopelnīja četrus dubultspēļu ranga punktus.

Jau ziņots, ka pārī ar Spānijas tenisisti Rebeku Masarovu Vismane pirmajā mačā kortā aizvadīja vien četrus geimus, pēc 3-1 pirmajā setā Latvijas/Spānijas dueta labā pretinieces - Nevena Sokoviča no Serbijas un Jūlija Stamatova no Bulgārijas - maču nevarēja turpināt.