foto: Yelena Afonina/TASS/ Vida Press
VIDEO: bokseris, kurš nekad nezaudēs? Kadirova 13 gadus vecais dēls Groznijā izcīna nesaprotamu uzvaru
Adama Kadirova boksera karjera sākusies ļoti veiksmīgi.
Citi sporta veidi
2021. gada 19. aprīlis, 16:26

VIDEO: bokseris, kurš nekad nezaudēs? Kadirova 13 gadus vecais dēls Groznijā izcīna nesaprotamu uzvaru

Jauns.lv

Plašu rezonansi boksa pasaulē radījusi Čečenijā notikusī cīņā, kurā savu kārtējo uzvaru izcīnījis republikas galvas Ramzana Kadirova 13 gadus vecais dēls Adams.

Groznijā notikušajā cīņu šova “Leģendu laiks 6: specoperācija” ietvaros Adams Kadirovs otrajā raundā izcīnīja uzvaru ar tehnisko nokautu pār Kabarda-Balkārijas pārstāvi Aslanu Bitirovu. Viss jau šķiet ticami, tomēr, apskatoties fragmentus no visai haotiskās pusaudžu bokseru cīņas, rodas daudz jautājumu.

Video redzams, kā krietni druknākais Adams savam sāncensim trāpa vairākus sitienus, bet arī Aslans nepaliek atbildi parādā un pat uzsāk ofensīvu. Kādā cīņas mirklī tiesnesis, par lielu pārsteigumu Bitirovam, sāk deviņu sekunžu atskaiti, kas jaunajā bokserī rada pamatīgu neizpratni, jo viņa ķermenis nemaz nebija pieskāries ringa grīdai un viņš vēlējās turpināt cīņu

Ar to dīvainības nebija galā, jo pēkšņi no Kabarda-Balkārijas sportista stūra ringā neizskaidrojami tika izmests balts dvielis, atzīstot sakāvi. Nav īsti skaidrs ne tas, kas šo dvieli izmeta, ne arī kāpēc, jo attiecīgajā momentā jaunie cīkstoņi nemaz neboksējās. Arī cīņas komentētājs nespēja noslēpt neizpratni par ringā notiekošo.

Pēc cīņas “Ahmat” kluba pārstāvi ar uzvaru sveica viņa kluba biedrs, pasaules čempions pussmagajā svarā Arturs Beterbijevs.

Interesanti, ka Čečenijas medijos tika ziņots, ka Adams savam sāncensim neesot atstājis nekādas cerības.

Kā vēsta Krievijas preses, šis gads Adamam Kadirovam līdz šim bijis ļoti veiksmīgs, jo februārī viņš uzvarēja savās mūžā pirmajās vēlēšanās, kļūstot skolēnu pašpārvaldes prezidentu republikas pirmās līdera Ahmata Kadirova vārdā nosauktajā izglītības centrā. Savukārt pērn viņš debitēja aktiera lomā pazīstamajā turku seriālā “Ertugruls atdzimšana”.