foto: Instagram @merzly
Elvis Merzļikins paziņo, ka kļūs par tēvu, un atklāj gaidāmā mazuļa dzimumu
Elvis, Aleksandra un Kobijs Merzļikini neslēpj prieku par gaidāmo ceturto ģimenes locekli.
Sporta zvaigznes
2021. gada 10. aprīlis, 22:11

Elvis Merzļikins paziņo, ka kļūs par tēvu, un atklāj gaidāmā mazuļa dzimumu

Jauns.lv

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" un Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins ar sievu Aleksandru padalījušies ar priecīgu vēsti, ka abi kļūs par vecākiem savam pirmdzimtajam.

Elvim Merzļikinam patīkamas vēstis nāk viena pēc otras - vakar viņa sniegums 2020. gadā tika novērtēts kā gada izrāviens Latvijas sportā, saņemot prestižo "Trīs zvaigžņu balvu", bet šodien viņš padalījās ar informāciju, ka kļūs par tēvu dēlam.

Hokejista Elvja Merzļikina ģimene bauda karalisku atpūtu “Turaidas kvartālā”

Latvijas hokeja izlases vārtsarga, NHL kluba Kolumbusas “Blue Jackets” jaunās zvaigznes Elvja Merzļikina mamma Sandra Vanaga kopā ar hokejista vecmāmiņu ...

gallery icon
35

Kā jau daudzviet ierasts, jaunie vecāki vienlaikus uzzina gaidāmā mazuļa dzimumu, turklāt tas notiek, nevis ārsta kabinetā, bet gan ar īpašiem dūmiem, kas ir zilā vai rozā krāsā atkarībā no bērniņa dzimuma. Elvim un Aleksandrai dūmi bija zili.

Interesanti, ka pirms vairākiem mēnešiem Merzļikinu pāris sociālajos tīklos ievietoja bildi, kur abi skūpstās zilu dūmu fonā. Toreiz netrūka skaistā pāra draugu, kas viņus sveica ar ģimenes pieaugumu, tomēr Elvis norādīja, ka tā pagaidām esot "viltus trauksme". Iespējams, toreiz jaunais pāris ar domu spēku vēlējās ietekmēt likteni, un, kā redzam, aptuveni deviņus mēnešus vēlāk dūmi atkal ir zili.

Jauns.lv jau vēstīja, ka pandēmijas laikā bez liekas uzmanības piesaistīšanas Elvis apprecējas ar savu draudzeni polieti Aleksandru, publiski par faktu paziņojot arī ļoti oriģinālā veidā. Elvis pagājušā gada jūlijā preses konferencē to atklāja, stāstot par Covid-19 pandēmijas laikā pārdzīvoto: "Centos pamēģināt jaunas lietas un atklāt ko sevī jaunu. Saderinājos un apprecējos, taču tas nebija īstais brīdis, lai to paziņotu publiski. Gandrīz paņēmu apgādībā otru suni," preses konferencē Ziemeļamerikas medijiem stāstīja Elvis.

Elvis Merzļikins dzīvē un uz ledus

gallery icon
35