foto: imago/Xinhua/Scanpix
Anete Šteinberga palīdz "Galatasaray" sasniegt Turcijas čempionāta pusfinālu
Latvijas sieviešu basketbola izlases uzbrucēja Anete Šteinberga.
Basketbols
2021. gada 31. marts, 17:25

Anete Šteinberga palīdz "Galatasaray" sasniegt Turcijas čempionāta pusfinālu

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga trešdien Turcijas augstākās līgas izslēgšanas spēļu otrajā ceturtdaļfināla mačā guva sešus punktus un kopā ar Stambulas "Galatasaray" iekļuva pusfinālā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Galatasaray" viesos ar 67:50 (18:8, 12:19, 12:15, 25:8) uzvarēja Adanas "Botas" un sērijā līdz divām uzvarām bija pārāka ar 2-0.

Stambulas klubs izsēts ar otro numuru, bet Adanas komandai bija piešķirts septītais.

Šteinberga laukumā pavadīja 22 minūtes un 31 sekundi, kuru laikā guva sešus punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas. Basketboliste grozā raidīja trīs no 11 divpunktu metieniem, bet vienīgais tālmetiens bija neprecīzs. Viņa arī reizi rezultatīvi piespēlēja, divreiz pārtvēra bumbu, bloķēja vienu metienu, pieļāva divas kļūdas, nopelnīja trīs personīgās piezīmes, pretinieces izprovocēja uz četriem noteikumu pārkāpumiem un spēli noslēdza trim efektivitātes punktiem.

Pa desmit punktiem Stambulas komandā guva Mersedesa Rasela, kurai arī 13 atlēkušās bumbas, un Kuanitra Halingsvorta. Viņa arī iekrāja desmit bumbas zem groziem. "Botas" rindās 12 punkti un 12 atlēkušās bumbas Elizabete Viljamsa.

Stambulas komanda regulārajā čempionātā 26 spēlēs piedzīvoja vien trīs neveiksmes un ieņēma otro vietu. Bez zaudējumiem regulāro čempionātu noslēdza Stambulas "Fenerbahce".