foto: EPA/Scanpix
Bertāns pēc mača izlaišanas atgriežas un gūst deviņus punktus Vašingtonas "Wizards" komandai
Dāvis Bertāns (#42)
Basketbols
2021. gada 16. marts, 07:58

Bertāns pēc mača izlaišanas atgriežas un gūst deviņus punktus Vašingtonas "Wizards" komandai

Jauns.lv / LETA

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva deviņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa Vašingtonas "Wizards" komanda zaudēja.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 122:133 (23:32, 32:37, 34:36, 33:28) zaudēja Milvoki "Bucks", ciešot ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Bertāns labās kājas ikra muskuļa savainojuma dēļ nepiedalījās iepriekšējā mačā, kurā "Wizards" komanda "Bucks" zaudēja ar 119:125.

Pirmdien rūjienietis atgriezās un laukumā pavadīja 23 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no pieciem tālmetieniem. Tiesa, šajā mačā viņš sasista ceļgalus, kas spēles otrajā daļā ietekmēja kustīgumu.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par trim punktiem vairāk nekā ielaida.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 37 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja sešas bumbas zem groziem un veica piecas rezultatīvas piespēles. Rasels Vestbruks piebalsoja ar 23 punktiem un 17 rezultatīvām piespēlēm, bet 22 punktus guva Rui Hačimura.

"Bucks" vienībā 31 punktu guva Jannis Adetokunbo, kurš arīdzan izcīnīja 15 bumbas zem groziem un desmitreiz rezultatīvi piespēlēja. Grieķijas basketbolists trešo maču pēc kārtas noslēdza ar "triple-double". Krisam Midltonam bija 23 punkti, bet Brūkam Lopesam - 22.

Visi deviņi laukumā pabijušie "Bucks" basketbolisti guva punktus, septiņiem no viņiem šajā rādītājā iekrājot divciparu skaitli.

"Wizards" ar 14 uzvarām 38 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, bet "Bucks" ar 25 panākumiem 39 mačos ir trešā.

Trešdien "Wizards" aizvadīs trešo no piecām mājas spēlēm, tiekoties ar Sakramento "Kings".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās