foto: LETA
Mairis Briedis pārslimojis Covid-19. Domā, ka vīrusu atnesuši bērni
Mairis Briedis
Sporta zvaigznes
2021. gada 20. janvāris, 21:40

Mairis Briedis pārslimojis Covid-19. Domā, ka vīrusu atnesuši bērni

Jauns.lv

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis intervijā sporta žurnālam "The Ring" atklājis, ka pērnā gada nogalē izslimojis Covid-19.

Briedis atklāj, ka slimojis četras dienas. "Divas dienas bija galvassāpes, divas dienas bija drudzis un tad pazuda oža. Tas bija viss. Tā bija viegla saslimšana," stāsta Briedis.

Sportists uzskata, ka vīrusu saķēris no bērniem, kuri apmeklējuši skolu. Zināms, ka Mairim Briedim ir pieci bērni - trīs dēli no sievas Jūlijas, kā arī divi dēli no iepriekšējām attiecībām, kuri gan dzīvo ar māti Lielbritānijā.

FOTO: Briedis noliek gar zemi Glovacki, kļūst par čempionu un bildina mīļoto

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis sestdien "Arēnā Rīga" nokautēja poli Kšištofu Glovacki un savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa organizācijas (WBO) ...

gallery icon
192

Bokseris intervijā stāsta, ka pandēmijas laikā saglabā pozitīvu garu, jo zina, ka situācija varēja būt arī sliktāka. "Katru dienu es pateicos Dievam, ka es uzvarēju turnīrā, saņēmu naudu, un man ir daudz vieglāk nekā daudziem citiem visā pasaulē," pandēmijas laiku komentē Briedis. "Viņi iet uz darbu un dzīvo no algas līdz algai, tas ir liels stress, liels izaicinājums. Esmu pateicīgs par to, kādā situācijā esmu."

Pēc pērnā gada septembra cīņas ar kubieti Junielu Dortikosu Briedis gribējis braukt uz Turciju, bet pandēmijas dēļ ceļojuma plānošana kļuvusi pārāk sarežģīta.

Zināms, ka Briedis pēc sensacionālās uzvaras Pasaules Boksa supersērijā, iegūstot Muhameda Ali trofeju un Starptautiskā Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu apsver pāriešanu uz supersmago svara kategoriju.