foto: USA TODAY Sports/Scanpix
Atcelta arī trešdien paredzētā "Wizards" spēle pret "Hornets"
Basketbols
2021. gada 18. janvāris, 23:37

Atcelta arī trešdien paredzētā "Wizards" spēle pret "Hornets"

Jauns.lv / LETA

Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Vašingtonas "Wizards" atcelta arī trešdien paredzētā izbraukuma spēle ar Šarlotas "Hornets", informē NBA.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

ASV mediji pagājušajā nedēļā ziņoja, ka pozitīvo Covid-19 gadījumu skaits Vašingtonas komandā sasniedzis sešus. Ievērojot NBA drošības un veselības protokolu, "Wizards" joprojām nevar nokomplektēt sastāvu ar astoņiem spēlētājiem, lai varētu aizvadīt spēli.

Covid-19 uzliesmojuma dēļ atceltas jau piecas "Wizards" spēles. Nākamais mačs Vašingtonas vienībai paredzēts piektdien viesos pret Milvoki "Bucks".

"Wizards" ar trīs uzvarām 11 spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu starp 15 Austrumu konferences komandām. Pārējās vienības aizvadījušas 12-15 spēles.

"The Athletic" svētdien ziņoja, ka "Wizards" nolēmusi lauzt līgumu ar latviešu centra spēlētāju Pasečņiku, taču komanda par to oficiāli vēl nav pavēstījusi.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Līga sezonu sākusi bez skatītāju klātbūtnes arēnās, jo koronavīrusa ierobežojumi aizliedz lielākas publiskas pulcēšanās telpās.