foto: AP/Scanpix
Porziņģa pārstāvētajā "Mavericks" jau četri Covid-19 gadījumi
Kristaps Porziņģis ir gatavs atgriezties laukumā pēc ceļgala operācijas, tomēr nākas to pagaidīt.
Basketbols
2021. gada 12. janvāris, 11:09

Porziņģa pārstāvētajā "Mavericks" jau četri Covid-19 gadījumi

Jauns.lv / LETA

Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Dalasas "Mavericks" vēl diviem spēlētājiem konstatēta inficēšanās ar Covid-19, sasirgušo skaitam pieaugot līdz četriem, ziņo ASV mediji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau nedēļas nogalē tika ziņots, ka Covid-19 konstatēts vienam basketbolistam, kā dēļ Denverā pašizolācijā palika Džeilens Bransons, Dorians Finnijs-Smits un Džošs Ričardsons. Svētdien tika vēstīts, ka ar Covid-19 inficējies arī Maksi Klēbers un "Mavericks" nolēma aizvērt savu treniņu centru.

Kā informē "The Dallas Morning News" un ESPN, pirmdien vēl diviem "Mavericks" basketbolistiem bijuši pozitīvi Covid-19 testi.

Pirmdien "Mavericks" komandai bija jātiekas ar Ņūorleānas "Pelicans", turklāt Porziņģim tā bija paredzēta sezonas pirmā spēle. Tiesa, Covid-19 uzliesmojuma dēļ mačs tika atcelts un zem jautājuma zīmes ir arī trešdien gaidāmā cīņa ar Šarlotas "Hornets".

Dalasieši svinējuši trīs uzvaras pēc kārtas un ar pieciem panākumiem deviņās cīņās ieņem septīto vietu Rietumu konferencē.