foto: Ernesto Vicinanza / SOPA Images// Vida Press
“Tu savā galvā esi uzvilkusi pārāk lielu kroni!” Trenažieru zālē izceļas konflikts starp divām baltkrievu sporta zvaigznēm
Kristina Timanouskaja ir Baltkrievijas topošā sprinta zvaigzne.
Sporta zvaigznes
2020. gada 12. novembris, 16:31

“Tu savā galvā esi uzvilkusi pārāk lielu kroni!” Trenažieru zālē izceļas konflikts starp divām baltkrievu sporta zvaigznēm

Jauns.lv

Kādā Minskas trenažieru zālē satikušās divas no Baltkrievijas vadošajām vieglatlētēm sprintere Kristina Timanouskaja un tāllēcēja Anastasija Mirončika-Ivanova – tur gāja karsti, vēsta baltkrievu sporta medijs Pressbol.

Timanouskaja sociālajos tīklos ievietojusi videomateriālu, kurā nekautrējas publiski kritizēt Mirončiku-Ivanovu par viņas uzvedību trenažieru zālē. Viņa savā īsajā stāstā gribēja arī atzīme "Miro", bet slavenā tāllēcēja viņu jau ir bloķējusi. 

Kā stāsta 2019. gada Universiādes čempione 200 metru sprintā Kristina Timanouskaja, viņas tautiete ieradusies trenažieru zālē uz fotosesiju laikā, kad citi cilvēki tur trenējās. Turklāt 2011. gada pasaules čempionāta bronzas medaļas ieguvēja (toreiz Inetai Radēvičai sudrabs) un pērnā gada Eiropas vicečempione telpās ne vien traucēja citus apmeklētājus, kas samaksājuši par savu abonementu, bet arī klaji ignorēja valstī noteiktos epidemioloģiskos noteikumus, ka sporta zālēs jālieto sejas un deguna aizsargmaskas.

foto: imago images/Andreas Gora/Scanpix
Anastasija Mirončika-Ivanova jau ilgus gadus ir viena no slavenākajām baltkrievu vieglatlētēm.

“Jūs neticēsiet, kā mani “uzvelk” šī situācija, ka mūsu valstī dažām īpaši apdāvinātām personām ir atļauts viss, ko vien sagribas. Viņi citus drīkst “pasūtīt”, kur vien vēlas. Pat tad, ja cilvēki ir atnākuši uz trenažieru zāli, samaksājot par to ar savu naudu. Jā, Anastasija!? Tev ko, viss ir atļauts šajā pasaulē,” niknā Timanouskaja saka video.

23 gadus vecā baltkrievu sprintere stāsta arī to, ka Mirončika-Ivanova un viņas fotogrāfs bija atnākuši uz trenažieru zāli, kur visiem apmeklētājiem bija sejas un deguna aizsargmaskas. Vairāki cilvēki aicināja slaveno tāllēcēju un viņas pavadoni uzvilkt maskas, bet tas tika klaji ignorēts. Zīmīgi, ka zālē citi apmeklētāji nemaz netiek laisti bez sejas aizsargmaskām, kamēr šos divus neviens nemaz nepieskatīja.

foto: Krzysztof Porebski/Pressfocus/Shutterstock/ Vida Press
Kristina Timanouskaja ir Baltkrievijas topošā sprinta zvaigzne.

31 gadu vecā sportiste un viņas fotogrāfs nemaz neplānoja uzvilkt maskas un pret aicinājumiem izturējās vīzdegunīgi un pat rupji, piesaucot apkārt esošo sportot gribētāju neaudzinātību, kamēr pati tāllēcēja aiz muguras nekautrējusies teikt, ka viņai “piegriezušies” šie visi cilvēki, kas vienreiz varētu aiziet d*rst!

foto: imago images/Beautiful Sports/Scanpix
Anastasija Mirončika-Ivanova jau ilgus gadus ir viena no slavenākajām baltkrievu vieglatlētēm.

Kristina Timanouskaja nesaprot, kā cilvēks var runāt par kāda veida labu audzināšanu, ja pats tā izturas aiz muguras. Viņa, nākamreiz satiekot Mirončiku-Ivanovu, ir gatava atbildēt tieši tāpat: “Tu man esi “piegriezusies”, vari aiziet d*rst!”

Nobeigumā jaunā sprintere pateicas visiem, kas noklausījās viņas sāpi, piebilstot, ka noteikti netrūks arī Mirončikas-Ivanovas atbalstītāju, jo slavenā tāllēcēja ir ieguvusi pamatīgu piekritēju pulku: “Tu savā galvā esi uzvilkusi pārāk lielu kroni, tomēr drīz vien nāksies nolaisties uz zemes!”