foto: LETA
Noteikti datumi "Dinamo" pārceltajām KHL spēlēm pret "Torpedo" un "Ņeftehimik"
Rīgas "Dinamo" spēlētāji.
Hokejs
2020. gada 15. oktobris, 20:15

Noteikti datumi "Dinamo" pārceltajām KHL spēlēm pret "Torpedo" un "Ņeftehimik"

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" iepriekš Covid-19 dēļ atceltās spēles pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Ņižņekamskas "Ņeftehimik" aizvadīs novembrī un decembrī, liecina KHL ceturtdien publicētā informācija.

"Dinamo" ar "Ņeftehimik" mājas spēle bija plānota 11.septembrī, bet pretinieku komandā toreiz vairākiem hokejistiem noteica saslimšanu ar Covid-19. Tikmēr ar "Torpedo" spēle savā laukumā bija plānota 22.septembrī. Šo maču uz citu norises laiku nācās pārcelt, jo Covid-19 klātbūtni noteica abos klubos.

Ceturtdien KHL paziņoja, ka "Dinamo" un "Ņeftehimik" Rīgā tiksies 7.novembrī, bet mačs pret "Torpedo" notiks 15.decembrī.

Septembra vidū "Dinamo" atgriezās no izbraukuma un vēlāk deviņiem spēlētājiem noteica saslimšanu ar Covid-19. Šī iemesla dēļ "dinamieši" saņēma tehniskos zaudējumus pret Maskavas komandām CSKA un "Dinamo".

"Dinamo" ar septiņiem punktiem 13 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences komandām, visā līgā apsteidzot tikai Pekinas "Kuņluņ Red Star".

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.