foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
Viens no Latvijas futbola izlases līderiem publiski atvainojas par sniegumu un rezultātu spēlē pret Maltu
Mārcis Ošs divcīņā ar Luku Mantibello.
Futbols
2020. gada 15. oktobris, 15:48

Viens no Latvijas futbola izlases līderiem publiski atvainojas par sniegumu un rezultātu spēlē pret Maltu

Jauns.lv / LETA

Latvijas vīriešu futbola izlases aizsargs Mārcis Ošs ceturtdien publiski atvainojās par valstsvienības sniegumu un rezultātu spēlē pret Maltu.

Jau ziņots, ka Latvija otrdien UEFA Nāciju līgas D pirmās grupas spēlē mājās ar rezultātu 0:1 kaunpilni zaudēja Maltai.

Uzvaras vārtus viesi guva otrā puslaika kompensācijas laikā, kad pēc Oša pārkāpuma tika nozīmēts brīvsitiens. Stefens Pisani soda laukumā nogādāja bumbu, bet pirmais pie tās "otrajā stāvā" bija Stīvs Borgs, kurš izrāva viesiem uzvaru.

"Es vēlos atvainoties ikvienam par sniegumu un rezultātu iepriekšējā spēlē pret Maltu. Mēs, spēlētāji, esam atbildīgi par to, kas notiek laukumā un kādus lēmumus pieņemam," ceturtdien sociālajā vietnē "Twitter" raksta Ošs.

Latvieši UEFA Nāciju D līgas pirmajā grupā septembrī mājās spēlēja neizšķirti 0:0 ar Andoru un viesos cīnījās 1:1 ar Maltu. Vēl viens neizšķirts tika fiksēts arī sestdien Touršhavnā, kur vēlreiz tika spēlēts neizšķirti - 1:1 ar Fēru salu futbolistiem.

Pēc četrām spēlēm grupas vadībā ar desmit punktiem ir Fēru salas, pieci punkti ir Maltai, Latvijas izlase iekrājusi trīs, bet Andorai ir divi punkti. Latvija zaudējusi izredzes uzvarēt grupā, un, ja UEFA nemainīs savu turnīru norises kārtību, arī pēc diviem gadiem spēlēs Eiropā vājākajā grupā.