foto: Sergei Fadeichev/TASS/Scanpix
"Spartak" ar trim vārtiem vairākumā Maskavas derbijā pēcspēles metienos uzvar "Dinamo"
Hokejs
2020. gada 28. septembris, 23:13

"Spartak" ar trim vārtiem vairākumā Maskavas derbijā pēcspēles metienos uzvar "Dinamo"

Jauns.lv / LETA

Oļega Znaroka un Latvijas trenera Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Spartak" komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien pieveica Maskavas "Dinamo", trīsreiz realizējot vairākumu.

"Spartak" mājās pēcspēles metienos ar 5:4 (1:1, 2:0, 1:3, 0:0, 2:1) pārspēja Maskavas "Dinamo".

"Spartak" pēc trešajiem vairākumā gūtajiem vārtiem 42.minūtē panāca 4:1, taču viesi, kuri pēdējā trešdaļā "pārmētāja" mājiniekus ar 11:3, nepilnu desmit minūšu laikā guva trīs vārtus un atspēlējās.

Pēcspēles metienu ceturtajā sērijā "Dinamo" vadībā izvirzīja Oskars Lindberjs, bet nākamajās divās sērijās iemeta tikai "Spartak" hokejisti - Andrejs Kuteikins un Sergejs  Širokovs -, ļaujot svinēt uzvaru mājiniekiem.

Mājiniekiem pa trim punktiem sakrāja Robins Hanzls (1+2) un Jori Lehtera (0+3), bet viesiem trīs punktus (1+2) sakrāja Daņiils Vl. Tarasovs.

"Spartak" ar deviņiem punktiem desmit spēlēs ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, bet "Dinamo" ar 12 punktiem desmit mačos ir ceturtā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.