foto: LETA
Latvijas sieviešu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkēviča iekļūst W60 turnīra pamatsacensībās
Latvijas sieviešu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkēviča.
Citi sporta veidi
2020. gada 8. septembris, 23:06

Latvijas sieviešu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkēviča iekļūst W60 turnīra pamatsacensībās

Jauns.lv / LETA

Latvijas sieviešu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkēviča otrdien iekļuva Francijā notiekošā Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Pasaules tūres Senmamo W60+H turnīra pamatsacensībās.

Marcinkēviča, kura WTA rangā ieņem 263.vietu un atlasē bija izlikta ar pirmo numuru, kvalifikācijas otrās kārtas spēlē ar rezultātu 6-2, 7-6 (10:8) uzveica francūzieti Salmu Džubrī (WTA 688.), kurai atlasē bija 12.numurs.

No kvalifikācijas pirmās kārtas Marcinkēviča bija brīva.

Par atlases pārvarēšanu viņa saņēmusi piecus WTA ranga punktus, bet vēl vienu viņa saņems par dalību pamatturnīra pirmajā kārtā.

foto: LETA
Latvijas sieviešu tenisa trešā rakete Diāna Marcinkēviča.

Latviešu tenisiste šajā turnīrā piedalās arī dubultspēļu sacensībās. Viņa duetā ar čīlieti Danielu Sehvelu pirmajā setā ar 6-7 (1:7) piekāpās francūzietēm Klārai Burelu un Klojai Pakē.

Spēle tika apturēta pēc pirmā seta, bet tās turpinājums gaidāms trešdien.

Tikmēr Francijā Sepalē sur Meras W15 turnīra pirmajā kārtā Kamilla Bartone ar 7-5, 1-6, 6-2 uzvarēja mājinieci Seliju Belli Moru.

Dubultspēļu turnīrā Bartone nespēlēs.

Savukārt Roberts Štrombahs Portugālē Sintras M15 dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā ar 6-3, 6-7 (1:7), 7:10 zaudēja spāņiem Alberto Kamposam-Barosam un Bendžaminam Lopesam-Vinteram, kuri piešķirts trešais numurs.

Štrombahs Portugālē spēlēs arī vienspēļu turnīrā, kur pirmajā kārtā viņam plānots duelis ar trešo numuru no ASV Stefanu Kozlovu. Iepriekš Štrombahs pārvarēja šī turnīra trīs kvalifikācijas kārtas.