Futbols
2020. gada 10. augusts, 18:55

"Atletico" komandā ar Covid-19 inficējušies Korrea un Vrsaļko

Jauns.lv / LETA

Spānijas futbola klubā Madrides "Atletico" ar Covid-19 inficējušies uzbrucējs Anhels Korrea un aizsargs Šime Vrsaļko, informē vienība.

Jau ziņots, ka "Atletico" četras dienas pirms ceturtdaļfināla mača UEFA Čempionu līgas turnīrā konstatēti divi Covid-19 saslimšanas gadījumi.

Pirmdien Madrides klubs atklāja, ka inficējies ir Korrea un Vrsaļko. Abiem futbolistiem nav saslimšanas simptomu, taču viņi šobrīd atrodas pašizolācijā.

Korrea šosezon 44 spēlēs guvis septiņus vārtus, taču viņš izcēlies nav kopš februāra un pēdējās 14 cīņās palicis "sausā". Savukārt Vrasļko šosezon piedalījies septiņos dueļos, lielākoties dziedējot savainojumus.

"Atletico" ceturtdien UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā paredzēta spēle ar "Leipzig". Komanda uz izšķirošo spēļu norises vietu Lisabonu plānoja doties pirmdien.

Bez "Atletico" - "Leipzig" dueļa UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā spēkosies arī Mančestras "City" - Lionas "Olympique", Parīzes "Saint-Germain" - Bergāmo "Atalanta", kā arī Minhenes "Bayern" - "Barcelona".

Ceturtdaļfināla spēles no 12. līdz 15.augustam notiks Lisabonā. Turpat 18. un 19.augustā paredzēti arī pusfināli un 23.augustā - arī fināls.

Pērn UEFA Čempionu līgas finālā divu Anglijas klubu duelī Madridē "Liverpool" ar 2:0 uzvarēja Totenhemas "Hotspur".