foto: EPA/Scanpix
Covid-19 dēļ pārcelts Šveices čempionātā gaidītais Oša un Uldriķa komandu duelis
Latvijas izlases aizsargs Mārcis Ošs cīņā ar Polijas futbola superzvaigzni Robertu Levandovski.
Futbols
2020. gada 15. jūlijs, 16:46

Covid-19 dēļ pārcelts Šveices čempionātā gaidītais Oša un Uldriķa komandu duelis

Jauns.lv / LETA

Latvijas futbola izlases aizsarga Mārča Oša pārstāvētā Neišateles "Xamax" trešdien Šveices čempionātā necīnīsies ar "Sion", kurā spēlē Roberts Uldriķis, jo vienam no Neišateles kluba futbolistiem konstatēta inficēšanās ar Covid-19.

7.jūlijā "Xamax" tikās ar Andra Vaņina pārstāvēto "Zurich", un sestdien "Zurich" vēstīja, ka Covid-19 konstatēts sešiem futbolistiem un trim kluba darbiniekiem.

Svētdien "Xamax" pavēstīja, ka spēlētājiem pēdējie Covid-19 testi ir bijuši negatīvi, taču otrdien vienam no spēlētājiem tomēr tika atklāta inficēšanās.

"Tas attiecas uz pirmās komandas spēlētāju, kurš nespēlēja pret "Zurich" un "Thun". Viņa identitāte netiks atklāta publiski viņa un viņa ģimenes labā," teikts kluba paziņojumā.

Trešdien "Xamax" ziņo, ka Neišateles kantona sabiedrības veselību uzraugošais speciālists ieteicis šodien neaizvadīt spēli. Mačs pagaidām pārcelts uz ceturtdien.

Abām komandām šī spēle ir svarīga cīņā par neizkrišanu no superlīgas.

Tikmēr Cīrihes pirmā komanda šobrīd atrodas pašizolācijā, tāpēc "Zurich" otrdien devās laukumā ar kluba U-21 vienību, viesos ar 0:4 zaudējot "Basel".