foto: Instagram @dandoiscindy
Slavena beļģu cīkstone, kura ir piecu bērnu māte, iztikai sāk tirgot savus kailfoto
Sindijai Danduā allaž paticis sociālajos tīklos publicēt pikantus attēlus.
Sporta zvaigznes
2020. gada 1. jūlijs, 16:31

Slavena beļģu cīkstone, kura ir piecu bērnu māte, iztikai sāk tirgot savus kailfoto

Jauns.lv

Beļģijas jauktās cīņu mākslas (MMA) cīkstone Sindija Danduā Covid-19 pandēmijas ietekmē sākusi tirgot savus kailfoto. Krīze sportisti pamudinājusi pievērsties pieaugušo izklaides industrijai, vēsta tabloīds “The Sun”.

35 gadus vecā beļģu cīkstone, kura labi piekopj arī džudo un brazīliešu džiu-džitsu, MMA karjerā aizvadījusi 21 cīņas, no kurām izcīnījusi 16 uzvaras. Viņa savulaik cīnījusies prestižākajos ASV MMA seriālos kā UFC (“Ultimate Fighting championship), “Bellator” un “Invicta”, bet pašlaik pārstāv “Professional Fighters League” un vairumu cīņu pēdējā laikā aizvada Eiropā.

Šī gada laikā viņai ringā tā arī nav sanācis iziet, kas arī novedis pie finansiālām problēmām. Sindija Danduā, kura ir piecu bērnu māte un savulaik strādājusi arī par skolotāju, nolēma izveidot savu lapu populārā pieaugušo izklaides portālā. Šai haltūrai vajadzētu kompensēt zaudējumus, turklāt pikantu attēlu publicēšana sociālajos tīklos viņai allaž gājusi pie sirds.

“Krīzes dēļ es pazaudēju savu trenažieru zāli (darbavietu). Valdība nekādā veidā tā arī nav palīdzējusi, bet visas plānotās cīņas tika atceltas. Tāpēc nonācu lielās finansiālās grūtībās,” stāsta beļģu sportiste.

Danduā neslēpj, ka jaunais bizness viņai palīdzējis atkal nostāties uz kājām, tāpat tas palīdzēs atkal atvērt trenažieru zāli, lai jaunajiem sportistiem būtu kur trenēties.

Interesanti, ka Sindija Danduā nebūt nav vienīgā sportiste, kas pēdējā laikā pievērsusies pieaugušo izklaides industrijai.

Jauns.lv jau vēstīja, ka pavisam nesen filipīniešu izcelsmes amerikāņu daiļslidotāja Melisa Bulanagi, atklāja vietnes “Pornuh” burvību. Tāpat  talantīgā Austrālijas sacīkšu braucēja Renē Greisija nolēma likt punktu sportistes karjerai un pievērsties pornoaktrises arodam, lai varētu nomaksāt parādus, bet iepriekš nozarē sekmīgi darbojusies arī Eiropas un pasaules čempionātu medaļniece sporta vingrošanā nīderlandiete Verona van de Lēra.