foto: Timothy T. Ludwig-USA TODAY Sports/Sipa USA/ Vida Press
Skarbais hokeja spīdeklis Ovečkins pirmo reizi redzams ar mēnesi veco dēlu
Aleksandrs Ovečkins ir visu laiku rezultatīvākais krievu hokejists NHL, tomēr kopējā sarakstā viņš ir vien 36. pozīcijā.
Sporta zvaigznes
2020. gada 29. jūnijs, 15:46

Skarbais hokeja spīdeklis Ovečkins pirmo reizi redzams ar mēnesi veco dēlu

Jauns.lv

Nacionālās hokeja līgas (NHL) krievu superzvaigzne Aleksandrs Ovečkins gadu gaitā ieguvis ļoti skarba vīra reputāciju, par ko liecina gan viņa "retinātais" smaids, gan agresīvais spēles stils uz ledus. Tomēr pēdējā laikā ik pa brīdim publiski izpaužas arī Ovija (hokejista iesauka) krietni trauslākā daba.

NHL visu laiku astotā labākā vārtu guvēja sieva, Šveicē dzimusī krievu aktrise un modele Anastasija Ovečkina pirms mēneša pasaulē laida abu otro mazuli dēliņu Iļju. Pagājušajā nedēļas nogalē bija pienācis brīdis, kad vecāki pirmo reizi "Instagram" publicēja bildi ar jaundzimušo. Anastasijas kontā, kam ir vairāk nekā pusmiljons sekotāju, ievietotā bildē redzams, cik laimīgi ir abi vecāki, bet mazulis jūtas pavisam droši.

Pāris dienu iepriekš Ovečkins savā "Instagram" kontā, kam ir vairāk nekā pusotrs miljons sekotāju, publicēja bildi, kurā redzams, ka vecākajam dēlam Sergejam, kuram ir vien divarpus gadu, hokejs manāmi interesē un ripas dabūšana vārtos nekādas problēmas nesagādā.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Alexander Ovechkin (@aleksandrovechkinofficial) on

Iepriekš skarbu ārieni izrādījušais Aleksandrs Ovečkins nebija bieži manīts izrādām emocijas, tomēr pēc pirmā dēla piedzimšanas skarbais hokejists nereti atmaigst un pārsvarā tas notiek dēla (nu jau dēlu) un mīļotās sievietes klātbūtnē.

Aleksandrs Ovečkins ir visu laiku rezultatīvākais NHL hokejists no Krievijas. Viņš astoņas sezonas spējis gūt vismaz 50 vārtus, kas ir elitārs sasniegums. Šajā sezonā Ovijs 35 spēlēs guvis 21 vārtus un atdevis 12 rezultatīvas piespēles.

Hokeja zvaigznes Aleksandra Ovečkina sieva mazuļa gaidībās

gallery icon
38

Aleksandrs Ovečkins un viņa vaska figūra

gallery icon
9