foto: Zumapress/Scanpix
"Juventus" pirmajā puslaikā gūst divus vārtus un izcīna svarīgu uzvaru
"Juventus" futbolisti priecājas par vārtu guvumu.
Futbols
2020. gada 23. jūnijs, 13:22

"Juventus" pirmajā puslaikā gūst divus vārtus un izcīna svarīgu uzvaru

Jauns.lv / LETA

Itālijas A sērijas futbola grands Turīnas "Juventus" pirmdien 27.kārtas spēlē abus vārtus guva pirmajā puslaikā, ar ko bija gana, lai svinētu panākumu vietējā čempionātā pret "Bologna" vienību.

"Bologna" mājās ar 0:2 (0:2) piekāpās "Juventus".

Pirmos vārtus pēc sezonas turpinājuma šajā mačā guva Krištianu Ronaldu, kurš 23.minūtē precīzi izpildīja 11 metru soda sitienu. Iepriekš soda laukumā noteikumi tika pārkāpti pret Matijsu de Lihtu.

Jau 13 minūtes vēlāk rezultātu izdevās dubultot, jo soda laukuma aprisēs Federiko Bernarderči ar pēdas sāna aizmugurējo daļu lieliski bumbu novirzīja Paulo Dibalam, kurš jau no tuvākas distances trieca bumbu augšējā vārtu stūrī.

Mača 52. un 53.minūtē pa bīstamiem sitieniem izdarīja gan Ronaldu, gan Bernarderči, otrā sitienu apturot vārtu stabam. 60.minūtē mājinieki pēc pārkāpuma soda laukumā uzstāja, lai tiktu piešķirta "pendele", taču soģis bija citās domās.

Spēles pašā galotnē divas dzeltenās kartītes saņēma Danilo, kā rezultātā turīnieši dueli noslēdza desmit vīru sastāvā, spējot nosargāt savus vārtus neskartus.

"Bija grūti atsākt spēlēt pēc tik ilga laika. Tāpat mums bija problēmas Itālijas kausa finālā, bet zinām, ka ejam pa pareizo ceļu," pēc uzvaras teica aizsargs Leonardo Bonuči.

Otrdien Itālijas A sērijā gaidāmi četri dueļi.

Jau ziņots, ka pirmdien "AC Milan" viesos ar 4:1 uzvarēja "Lecce", saglabājot cerības par iekļūšanu UEFA Eiropas līgā, savukārt Florences "Fiorentina" savā laukumā spēlēja neizšķirti 1:1 ar vājāko Itālijas A sēriju klubu "Brescia".

Itālijas A sērijā pirmajā vietā ar 66 punktiem 27 spēlēs ir Turīnas "Juventus", par četriem punktiem mazāk ir Romas "Lazio", tālāk ar 57 punktiem seko Milānas "Inter", bet Bergāmo "Atalanta" iekrājusi 51 punktu. Vadošo piecinieku ar 45 punktiem noslēdz "AS Roma".