Citi sporta veidi
2020. gada 21. maijs, 16:52

Četri Latvijas skrējēji piedalījušies pirmajās sacensībās Igaunijā pēc koronavīrusa izraisīto ierobežojumu mīkstināšanas

Jauns.lv / LETA

Četriem Latvijas skrējējiem trešdien ierindojoties kādā no trim pirmajām vietām, bet Jānim Razgalim savā vecuma grupā uzvarot 2000 metru distancē "Kohila Pikamaajooksusari" sacensību pirmajā posmā Igaunijas pilsētā Kohilā, Latvijas vieglatlēti atsākuši sacensību sezonu pēc koronavīrusa izraisīto ierobežojumu mīkstināšanas, vēsta sacensību organizētāju vietne tīmeklī.

Savā grupā 2000 metru distancē 30-39 gadus veco sportistu grupā uzvarēja Jānis Razgalis, kurš distanci veica piecās minūtēs un 24,92 sekundēs, nopelnot 12 punktus sacensību kopvērtējumā.

Otro vietu šajā pašā vecuma grupā izcīnīja un desmit punktus kopvērtējumā ieguva Arnis Ozoliņš, kurš finišēja pēc piecām minūtēm un 39,45 sekundēm.

Otrā šajā vecuma grupā sieviešu konkurencē ar laiku septiņas minūtes un 2,57 sekundes bija Gundega Vancāne, kopvērtējumā tiekot pie desmit punktiem.

Savukārt trešais vecuma grupā no 20 līdz 29 gadiem finišēja Krists Siņicins, kurš finišu sasniedza pēc piecām minūtēm un 46,61 sekundes, kopvērtējumā saņemot astoņus punktus.