foto: Ekrānuzņēmums
"Mana sirds, mans labākais draugs, laimīgu 19. kāzu gadadienu," Kobes Braienta sieva publisko sirdi plosošu ierakstu
Kobe Braients un viņa sieva Vanesa.
Basketbols
2020. gada 24. aprīlis, 19:26

"Mana sirds, mans labākais draugs, laimīgu 19. kāzu gadadienu," Kobes Braienta sieva publisko sirdi plosošu ierakstu

Jauns.lv

Basketbola leģendas Kobes Braienta sieva Vanesa (37) nākusi klajā ar publisku ziņu sociālajā tīklā "Instagram", pieminot 19. kāzu gadadienu.

"Mans karali, mana sirds, mans labākais draugs, laimīgu 19. kāzu gadadienu! Man tevis ļoti pietrūkst. Es vēlētos, lai tu turētu mani savās rokās. Es mīlu tevi," raksta Vanesa. 

Jau iepriekš viņa publiskojusi vairākus emocionālus ziņojumus, ka nespēj aptvert, ka Kobe un Džanna vairs neatgriezīsies. 

Pirmajā publiskajā ziņā viņa pauda, ka trūkstot vārdu, kas varētu raksturot sāpes, ko pašlaik izjūt. "Esmu pārliecināta, ka Kobe un Džidži (Džanna) zina, cik stipri viņus mīlam. Mums bija ļoti paveicies, ka viņi bija mūsu dzīvē. Es būtu vēlējusies, lai viņi vienmēr būtu kopā ar mums, taču viņi pameta mūs pārāk agri. 

Man nav ne jausmas, kāda tagad būs mūsu dzīve, nespēju to iedomāties bez viņiem. Taču katru rītu mēs mostamies ar domu, ka Kobe un mūsu mazā meitenīte Džidži apgaismos mūsu ceļu nākotnē. "

Atgādinām, ka 26. janvārī notika helikoptera katastrofa, kurā dzīvību zaudēja basketbolists Kobe Braients un viņa meita Džanna.