foto: Sergei Savostyanov/TASS/SCANPIX
Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs atgriezies Kanādā
Latvijas hokeja izlases un Omskas "Avangard" galvenais treneris Bobs Hārtlijs.
Hokejs
2020. gada 30. marts, 12:37

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs atgriezies Kanādā

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokeja izlases un Omskas "Avangard" galvenais treneris Bobs Hārtlijs atgriezies Kanādā un šobrīd atrodas pašizolācijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hārtlija trenētā "Avangard" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas turnīra jeb Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā ar 2-4 piekāpās Ufas "Salavat Julajev". Pagājušajā nedēļā KHL sezona tika pilnībā pārtraukta, bet pirms tam tika atcelts maijā paredzētais pasaules čempionāts.

Līdz ar to Hārtlijam vairs nebija pienākumu šaipus okeānam un viņš atgriezās Ziemeļamerikā.

"Joprojām atrodamies karantīnā, jo ielidojām no Maskavas. Draugi mums nopērk ēdienu un atstāj to pie durvīm," intervijā "Avangard" stāsta Hārtlijs, kurš Kanādā atgriezās kopā ar sievu.

Tikmēr Jaroslavļas "Lokomotiv" komandu šajā sezonā trenējušais Maikls Pelīno un viņa dzīvesbiedre Kimberlija saslimuši ar koronavīrusu.

"Maikls ar ģimeni atrodas mājās Kanādā, kur saņēmis nepieciešamo medicīnisko palīdzību. Ar Pelīno sazinājies arī komandas ārsts," teikts "Lokomotiv" paziņojumā.

Vēl pirms pāris nedēļām tika pieļauts, ka KHL čempionu varētu noskaidrot grupu turnīrā, kurā piedalītos sešas atlikušās komandas, taču trešdien līga nolēma pilnībā pārtraukt 2019./2020.gada sezonu. KHL bija scenāriji sezonu pabeigt 30.aprīlī vai turpināt to līdz vasarai, taču to realizācija bija maz ticama.

Vienā no nākamajām KHL direktoru sanāksmēm tiks lemts par vietu sadalījumu 2019./2020.gada sezonā. Gagarina kausa izcīņā vienlaikus tiek noskaidroti arī Krievijas čempioni hokejā.