foto: REUTERS/SCANPIX
Porziņģim piespiedu brīvdienas: "Mavericks" atceļ treniņus
Kristaps Porziņģis.
Basketbols
2020. gada 13. marts, 10:34

Porziņģim piespiedu brīvdienas: "Mavericks" atceļ treniņus

Jauns.lv / LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Dalasas "Mavericks", kurā spēlē latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis, līdz pirmdienai atcēlusi visus plānotos treniņus, lai pasargātu spēlētājus un personālu no iespējas inficēties ar Covid-19 vīrusu, vēsta klubs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņots, ka NBA vadība trešdien lēma uz nenoteiktu laiku pārtraukt regulāro sezonu, jo īsi pirms mača sākuma vienam no Jūtas "Jazz" basketbolistiem konstatēta saslimšana ar Covid-19 vīrusu.

Vēlāk noskaidrojās, ka šis spēlētājs ir Rūdijs Gobērs, bet pēc dažām stundām saslimšanas konstatēta arī "Jazz" līderim Donavanam Mičelam.

"Mavericks" preses dienests savā "Twitter" profilā piektdien publicēja ierakstu, kurā teikts, ka komanda līdz pat pirmdienai neaizvadīs nevienu treniņu un basketbolistiem ir lūgts ievērot paškarantīnu.

Tāpat ziņojumā teikts, ka tiklīdz komanda atgriezīsies treniņos vai veiks cita veida aktivitātes, mediji par to tiks informēti, tomēr tiem, visticamāk, nāksies ievērot striktākus noteikumus komunikācijā ar basketbolistiem.

Porziņģis ceturtdien nedevās laukumā pret Denveras "Nuggets", jo jau dienu iepriekš vienībai bija duelis ar Sanantonio "Spurs". Liepājnieks šosezon jau piecas reizes izlaidis spēli, ja dienu iepriekš jau devies laukumā.

NBA piektdienas rītā publicēja vēstuli, kurā pauda, ka sezona noteikti nesāksies ātrāk par aprīļa vidu, proti, pēc mēneša. Tas nozīmētu, ka pirmie mači tiktu aizvadīti 11.aprīlī, bet šīs sezonas kalendārs paredz, ka jau nedēļu vēlāk sāktos izslēgšanas spēles.

11.aprīlī "Mavericks" paredzēta spēle pret Detroitas "Pistons".

"Mavericks" Rietumos ar 40 uzvarām 67 spēlēs ir septītā un visai droši var apgalvot, ka Porziņģis šosezon piedzīvos debiju izslēgšanas spēlēs.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās