foto: Edijs Pālens/LETA
Ķēniņam un Andersonam pa gūtiem vārtiem; Punnenovs atvaira 19 metienus
Ķēniņš izcēlās mača priekšpēdējā sekundē, kad guva pēdējos vārtus šajā spēlē.
Hokejs
2020. gada 19. februāris, 10:44

Ķēniņam un Andersonam pa gūtiem vārtiem; Punnenovs atvaira 19 metienus

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucēji Toms Andersons un Ronalds Ķēniņš otrdien guva pa vārtiem Šveices augstākās līgas (NLA) mačos, viņu pārstāvētajām komandām demonstrējot atšķirīgu sniegumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Andersona un vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā Langnau "Tigers" viesos ar 3:2 (1:2, 0:0, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Ženēvas "Servette", kuras sastāvā bija Deniss Smirnovs, bet ārpus pieteikuma palika Sandis Smons.

Andersons vārtus guva spēles 13.minūtē, kad panāca 1:1. Viņš uz ledus pavadīja četras minūtēs un 15 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Tikmēr Punnenovs atvairīja 19 no 21 pretinieka mestās ripas.

Smirnovs spēlēja 16 minūtes 19 sekundes, divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja 13 no 21 iemetiena un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1. Viņa kontā arī nerealizēts "bullītis" pēcspēles metienu sērijā.

Savukārt Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" mājās ar 2:3 (0:1, 0:1, 2:1) atzina "Fribourg-Gotteron" pārākumu.

Ķēniņš izcēlās mača priekšpēdējā sekundē, kad guva pēdējos vārtus šajā spēlē. Viņš nospēlēja 18 minūtes un 16 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

"Servette" ar 77 punktiem 46 spēlēs ieņem ceturto vietu, divas pozīcijas zemāk ar 68 punktiem 45 mačos atrodas "Lausanne", bet "Tigers" tikpat spēlēs tikusi pie 59 punktiem. Langnau komanda atrodas piecu punktu attālumā no astotās vietas, kas ļautu saglabāt cerības uz izslēgšanas turnīru.